Fox'un yeni dizisi Deli Gönül'ün yayın tarihi açıklandı!

Fox'un yeni dizisi Deli Gönül'ün yayın tarihi açıklandı!
Güncelleme:

FOX TV ekranların merakla beklenen yeni dizisi Deli Gönül'ün ne zaman başlayacağı belli oldu.

FOX’un 25 Film işbirliğinde hazırladığı, sezonun en iddialı dizilerinden “Deli Gönül”, 4 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

Senaryosu; Rahşan Çiğdem İnan, Barış Pirhasan ve Selim Demirdelen’e ait “Deli Gönül”ün yönetmen koltuğunda Selim Demirdelen ve Berat Özdoğan oturuyor. Ön hazırlıkları bir yıldır, çekimleri iki aydır süren “Deli Gönül” güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Başrollerini Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Çiğdem Batur, Ogün Kaptanoğlu, İştar Gökseven, Mine Tüfekçioğlu, Macit Sonkan, Nilgün Karababa, Barış Yalçın ve Tarık Özenbaş’ın yer aldığı dizide, Antakya’dan İstanbul’a uzanan soluk soluğa izlenecek iki öğretmenin aşk hikayesi anlatılıyor.

Dizinin duygu yüklü tanıtımına Tuvana Türkay’ın söylediği türkü damgasını vurdu. Merakla beklenen tanıtımın sürprizi, dizinin başrolünde yer alan güzel oyuncu Tuvana Türkay’ın seslendirdiği türkü oldu. ‘Şafak Söktü Yine Sunam Uyanmaz’ türküsünü söyleyen Türkay, sesiyle de izleyicileri şimdiden büyülemeyi başardı.