@FUATAVNİFUAT: PERİNÇEK ÜZERİNDEN ERDOĞAN'A ŞANTAJ

@FUATAVNİFUAT: PERİNÇEK ÜZERİNDEN ERDOĞAN'A ŞANTAJ
Güncelleme:

\"Başbaşa yaptığım görüşmeler benimle mezara gider.\" diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Dolmabahçe görüşmesi hakkında Twitter fenomeni @fuatavnifuat'tan önemli bilgiler...

@FUATAVNİFUAT: PERİNÇEK ÜZERİNDEN ERDOĞAN'A ŞANTAJ


"Zaaflarından ötürü içerde ve dışarda bir çok karanlık el tarafından kıskıvrak yakalanmış biri ülke adına bağımsız karar alamaz, alamıyor."

@fuatavnifuat, Perinçek'in Büyükanıt ile Dolmabahçe'de gerçekleşen görüşme hakkında Erdoğan'a şantaj yaptığını yazdı.

@fuatavnifuat, "Bölgedeki cinayetlerin faillleri kimlerle irtibatlı ortaya çıkmasın diye yayın yasağı getirilip olay başka kişilere mal ediliyor." dedi.

"Başbaşa yaptığım görüşmeler benimle mezara gider." diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Dolmabahçe görüşmesi hakkında Twitter fenomeni @fuatavnifuat'tan önemli bilgiler...

@fuatavnifuat'ın o açıklamaları:

1. Tiran, son dönemlerin en zor günlerini yaşıyor. Derinler, Tiran ve Dar Oligarklara Perinçek üzerinden şantaj uyguluyor.

2. Perinçek, Büyükanıt'ın yıllarca yanında dolaştırdığı adamıyla Dolmabahçe görüşmelerinin kayıtları konusunda anlaşma yaptı. Dosya onda.

3. Perinçek, ima yollu 'YBP'de ve HSYK'da istediğim olmazsa Dolmabahçe görüşmesini yayınlarım' şantajını Tiran'a aylar önce yapmıştı.

4. Dar Oligarklar, bunun gerçek olup olmadığını haftalarca araştırdı. Sonuç alınamasa da HSYK, Perinçek'in istediği doğrultuda ayarlandı.

5. Son günlerde ''Derin''lerden Tiran'ın avenelerine gelen bazı kopyalar, Dolmabahçe görüşmesinin gerçekten ellerinde olduğunu gösterdi.

6. Bölgedeki cinayetlerin faillleri kimlerle irtibatlı ortaya çıkmasın diye yayın yasağı getirilip olay başka kişilere mal ediliyor.

7. Zaaflarından ötürü içerde ve dışarda bir çok karanlık el tarafından kıskıvrak yakalanmış biri ülke adına bağımsız karar alamaz, alamıyor(aktifhaber)