Gazeteci Demirel'i öldüren damat hakkında şok gerçek

Gazeteci Demirel'i öldüren damat hakkında şok gerçek
Güncelleme:

Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i öldürdüğü ileri sürülen damat Cemil K'nın eşine şiddet uyguladığı için evden uzaklaştırıldığı ortaya çıktı.

Aralarında sorun olan kızı Esma K. ve damadı Cemil K.'yla konuşmak üzere İstanbul Başakşehir'deki evlerine giden Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olayda Esma K. da ağır yaralandı. Habertürk’ten Müslim Sarıyar’ın haberine göre; Marmara Üniversitesi Makine Öğretmenliği mezunu işadamı Cemil K. (40) ile Kadir Demirel'in kızı Esma K. (31) 10 yıl önce evlendi. 2 çocukları dünyaya gelen çiftin araları iddialara göre geçen yıl bozulmaya başladı.

3 AY UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI
Cemil K., eşi Esma K.'ya da şiddet uygulamaya başlayınca genç kadın 2 çocuğunu da yanına alarak babasının evine gitti. Esma K. emniyete de giderek şikâyette bulundu. Bunun üzerine Cemil K.'ya 3 ay uzaklaştırma kararı verildi. İddiaya göre Esma K., geçen ocak ayı sonunda çocukları için eşiyle tekrar barışarak evine döndü. Tekrar birlikte yaşamaya başlayan çiftin arası ise son günlerde yeniden bozuldu.

MOTORLA KAÇMIŞ
Şiddetli tartışmalar yaşanması üzerine Esma K.'nın olay akşamı babasını aradığı, Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in de 19.30 gibi damadı ve kızını barıştırmak için evlerine gittiği öğrenildi. Olayın ardından kayıplara karışan Cemil K.'nın evden otomobiliyle ayrıldığı, Bayrampaşa'da şirketine ait depodan motorunu alıp kaçtığı da ortaya çıktı.