Gazeteci Yazar Prof. Dr. Osman Özsoy gözaltına alındı

Gazeteci Yazar Prof. Dr. Osman Özsoy gözaltına alındı
Güncelleme:

Gazeteci Yazar Prof. Dr. Osman Özsoy gözaltına alındı

Rotahaber yazarı, Prof. Dr. Osman Özsoy, Üsküdar vapurunda gözaltına alındı. Özsoy, TEM şube polisleri tarafından Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürülüğü'ne götürüldü.


Haberi Twitter'dan duyuran Osman Özsoy, "Ülkenin haline bak... TEM Şube benim takip ediyormuş. Eminönü Üsküdar vapurundan aldılar. Vatan Emniyete.götürüyorlar :)" diye yazdı.

SEBEP, '3-5 MERT ADAM BU İŞİ BİTİRİR' SÖZÜ

Özsoy Rotahaber'e yaptığı açıklamada, "Bu sürecin finali olarak sayılabilir bu. Bizi almasalardı eksiklik olacaktı. Samanyolu'na katıldığım programla ilgili gözaltına alınıyorum. '3-5 mert adam bu işi bitirebilir' sözlerimden dolayı olduğu söylendi. Hayatımda böyle bir sahne olmasaydı eksik olurdu. Çoluk çocuk bile 'seni hala almadılar mı?' diye söylüyordu. Bunlar hala bana bir tiyatro sahnesi gibi geliyor. Ülkemde bunların yaşandığına inanmak istemiyorum. Başıma bir şey gelirse sorumlusu Erdoğan'dır demiştim. Bu da bir tarafa not edilsin lütfen." dedi.

Ülkenşn haline bak.. TEM Şube benim takip ediyormuş. Eminönü Üsküdar vapurundan aldılar. Vatan Emniyete.götürüyorlar :)

— O.Ozsoy (@OzsoyYazilar) 29 Nisan 2015

Prof. Dr. Osman Özsoy gözaltına alındı

Prof. Dr. Osman Özsoy, şahsi Twitter hesabından gözaltına alındığını duyurdu.

Osman Özsoy, Twitter hesabından şu mesajı paylaştı: “Ülkenin haline bak.. TEM Şube beni takip ediyormuş. Eminönü-Üsküdar vapurundan aldılar. Vatan Emniyete götürüyorlar.”