Genç bir kadının, Erdoğan'ı bir açılış töreninde fotoğraflamasını, iktidara yakınlığı ile bilinen medyada, skandal ifadelerle verdi.

Genç bir kadının, Erdoğan'ı bir açılış töreninde fotoğraflamasını, iktidara yakınlığı ile bilinen medyada, skandal ifadelerle verdi.
Güncelleme:

Genç bir kadının, Erdoğan'ı bir açılış töreninde fotoğraflamasını, iktidara yakınlığı ile bilinen medyada, skandal ifadelerle verdi. Sosyal medyada genç kadının Erdoğan hayranlığını bu başlıklarla haberleştiren Ak Haber ve haber 7’yi topa tutuldu.

İKTİDARA YAKIN MEDYAYI BÜYÜLEYEN 'KADIN'

Genç bir kadının, Erdoğan'ı bir açılış töreninde fotoğraflamasını, iktidara yakınlığı ile bilinen medya, skandal ifadelerle verdi. Sosyal medyada genç kadının Erdoğan hayranlığını bu başlıklarla haberleştiren Ak Haber ve haber 7’yi topa tuttu.

'Erdoğan'ın hayranı güzelliğiyle büyüledi'; 'Erdoğan'ın katıldığı toplantıda gözler ondaydı'...

Bu başlıklar, iktidara yakınlığı ile bilinen haber sitelerinden.

Erdoğan'ın katıldığı bir töreni haberleştiren bazı medya, haber içeriğinde Cumhurbaşkanı'nın konuşmasını değil, onun fotoğraflarını çeken kadının güzelliğini öne çıkardı.

'Yandaş medya', gözlerini 'Erdoğan'ın hayranı'ndan alamadığını, kadının güzelliğiyle büyülendiğini yazdı.

Geçtiğimiz günlerde kadının fıtratı ile ilgili açıklama yapan Erdoğan hakkında yapılan haberde, iktidar medyasının kadın güzelliğine vurgusu dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kadın ve adalet zirvesi'nde konuşmuş, "Kadın ile erkeği eşit konuma getiremezsiniz, o fıtrata terstir." demişti.

İşte o skandal haber;

Arap olduğu öğrenilen genç kadın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını çekmek için büyük çaba sarf etti.

Recep Tayyip Erdoğan, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nın açılış töreni ve 18. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi kapanış oturumuna katıldı.(medyaradar-aktifhaber)

Erdoğan burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar verirken gözler Erdoğan’ın bir yabancı hayranındaydı. 

Şıklığı ve takılarıyla dikkat çeken kadın bu sırada basın mensuplarının ilgi odağı oldu. Genç kadının Arap olduğu ifade edilirken hangi ülkeden geldiği ise öğrenilemedi.