Şok tweet !

Şok tweet !
Güncelleme:

Star ve Akşam'da yaşanan depremin ardından Yiğt Bulut olduğu iddia edilmişti. Bulut suskunluğunu bir şiirle bozdu.

Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan'ın görevden alınması büyük yankı yaptı.

Kuşkusuz buna en çok sevinen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut oldu. Zira Karaalioğlu'na sosyal medya üzerinden kumpas kurduğu ortaya çıkmış ve zor durumda kalmıştı. Ancak her şeye rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasında oldugunu düşünüyor ve rahat savranıyordu.

Nitekim dün akşam görevden alma haberlerinin deklare edilmesinden hemen sonra twitter hesabından bir mesajı paylaşarak adeta zaferini ilan etti. Bulut, Sezai Karakoç'un 'Sürgün' şiirinden şu bölümü paylaştı: Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır.

Yiğit Bulut bu sözlerle aklınca 'ilahi adalet'e vurgu yaptı. Ancak birtakım isimlerin uyarısıyla o tweet'i anında silmek zorunda kaldı.

ESAT Ç.'DEN ŞOK EDEN TWEET

Yiğit Bulut'a yakın ekipten Esat Ç'nin twitter hesabından Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert ve Mehmet Ocaktan'ın kovulmalarına için yaptığı yorum şok etti.

Esat Ç'nin görevdenalmalar üzerine ''Bu davanın kimseye diyet borcu yoktur. Kimin hangi görevde olduğunun, neden ve nereye alındığının zerre kadar önemi yok bizim için'' diyerek bu 3 ismi harcamaya kalkması dikkat çekti.

 

(süperhaber tv)