Gül'den Türkiye gazetesine çok sert yanıt!

Gül'den Türkiye gazetesine çok sert yanıt!
Güncelleme:

Abdullah Gül’ün, 2019’daki Başkanlık seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına aday olarak çıkarılacağı iddia edildi. Gül konuyla ilgili açıklama yaptı.

Abdullah Gül’ün, 2019’daki Başkanlık seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına aday olarak çıkarılacağı iddia edildi. Bu iddiayı “AK Parti’den önemli bir isme” dayandırarak köşesine taşıyan ise Türkiye gazetesi yazarı Batuhan Yaşar.  Türkiye yazarı Yaşar, CHP Milletvekili Deniz Baykal’ın referandumdan hemen sonra Abdullah Gül ile görüştüğünü de ileri sürdü.

11. Cumhurbaşkanı Gül, bugün çıkan ve 'hayır' cephesinin lideri olarak Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yarışa gireceği iddiaları hakkında çok sert bir açıklama yaptı. Abdullah Gül'ün 11.CB OFİSİ adlı twitter adresinden yapılan açıklamada; "Bugün bir medya organında 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Gül ile ilgili olarak yayınlanan "gizli görüşme" haberleri kötü niyetli ve maksatlıdır. Bu ve benzeri yalan haberler son dönemde organize gruplar tarafından bilinçli olarak üretilmektedir. Kamuoyunun dikkatine saygılarımızla sunarız." denildi.


Gül'den Türkiye gazetesine çok sert yanıt! - Resim : 1