Hakan Aygün TÜYAP'ta şoke oldu

Hakan Aygün TÜYAP'ta şoke oldu
Güncelleme:

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, Kırmızı Kedi Yayınevi'nin protesto edilmesi çağrısı yaptı. Ancak okuyucu sanki bu çağrıya inat TÜYAP'ta yayınevnin standında uzun kuyruklar oluşturdu.

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün ile Kırmızı Kedi Yayınevi’nin sahibi Haluk Hepkon arasında sosyal medyada tartışma yaşandı. Aygün “Kırmızı Kedi Yayınevi’ni protesto edin” çağrısında bulundu. Ancak Aygün bu çağrıyı yaptığı dakikalarda Kırmızı Kedi yazarı Yılmaz Özdil’in imza günü vardı ve imza gününe rekor katılım gerçekleşti.

“İŞLERİ GÜÇLERİ…”

Hakan Aygün kendi Twitter hesabından “Sabahattin Önkibar, Süleymancı-faşistinin kitabını yayınlamak Kırmızı Kedi Yayınevi için yüz karasıdır. Tüm yazarlarına faşist gölgesi düşüyor! Sabahattin Önkibar kitaplarını yayınlamama kararı alana kadar Kırmızı Kedi kitaplarını protesto edin! Yazarları da terk etsin! Sorgulayacağız!” ifadelerini kullandı.

Hakan Aygün TÜYAP'ta şoke oldu - Resim : 1

KIRMIZI KEDİ’DEN YANIT

Kırmızı Kedi Yayınevi sahibi Haluk Hepkon ise Aygün’ün bu iddialarına “Hakikaten şişede durduğu gibi durmuyor...” diyerek yanıt verdi.

Hakan Aygün TÜYAP'ta şoke oldu - Resim : 2

Hakan Aygün’ün Kırmızı Kedi’ye protesto çağrıları yaptığı sırada İstanbul Kitap Fuarı Kırmızı Kedi Yayınevi yazarı Yılmaz Özdil’in imza günü vardı. Halk TV’nin ambargolu ismi Özdil’in (ki sadece usta televizyoncu Uğur Dündar bu ambargoyu deliyor) imza gününe rekor bir katılım gerçekleşti ve kuyruk uzun süre azalmadı.