Hakan Şimşek’in yeni maxisingle’ı yoğun ilgi görüyor!

Hakan Şimşek’in yeni maxisingle’ı yoğun ilgi görüyor!
Güncelleme:

10 yılı aşkın süredir müzik piyasasının içerisinde olan Hakan Şimşek Bilmukabele maxisingle’ı ile sevenleriyle buluştu.

Albümün ilk klibi, ‘Bilmukabele’ şarkısına çekildi. İkinci klibi ise geçtiğimiz günlerde ‘Yanlış Yollardasın’ şarkısına çekildi. Hakan Şimşek, "Bilmukabele", "Yanlış Yollardasın" ve ‘İsraf Gezisi’ adlı şarkıların yer aldığı maxisingle albümüyle adından yine sıkça söz ettireceğe benziyor.

Bilmukabele 10 yıllık birikim ve emeğin ürünü!

Hakan Şimşek, 12 Ağustos 1985 İstanbul doğumlu. Müziğe ilk adımlarını orta öğrenim yıllarında kurduğu müzik grubunun solistliğini üstlenerek attı. O yıllardan başlayarak Türkiye’nin pek çok yerinde konserler verdi, sahne aldı.

Sahne yaşamı ve konserlerinde, kendine özgü sesi ve yorumu ile bir hayran kitlesi yaratan Hakan Şimşek, dinleyenleri ve hayranlarının da yoğun isteğiyle artık bir albüm yapmayı daha fazla erteleyemedi. 

Ve ilk albüm Bilmukabele, Temmuz 2016’da çıka geldi… ‘’Güzel başlamıştı önce, aşktan iki deliydik, nereye gitsek…’’

Bilmukabele şarkısının söz ve müziği  Nilüfer Bektemur’a ait. Düzenlemesini Ozan Beydağı yapmış.  Şarkının klıip yönetmenliğini Murat Kaya- Sema Aytaç  yapmış. 

Yoğun ilgi üzerine ikinci klibini çekti!

Ve ardından albümün iddialı parçası Yanlış Yollardasın klibi çıka geldi... Ekim ayında, bu sonbaharda müziğin keyifli yollarında yürürken müzikseverlere eşlik edecek güzellikte bir parça; Yanlış Yollardasın…