HalkTV krizi büyüyor

HalkTV krizi büyüyor
Güncelleme:

Televizyonun eski muhabirlerinden Makbule Cengiz de Twitter adresinden uzun bir açıklama yaptı...

Halk Tv'de Şimdiki Zaman programını yapan Gürkan Hacır programına ara verdiğini açıklamasının ardından televizyonun eski muhabirlerinden Makbule Cengiz de Twitter adresinden uzun bir açıklama yaptı.

Gürkan Hacır'ın programına ara vermesine neden olan sözleri Hakan Aygün; yanlışlıkla Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu'na WhatsApp'tan atmıştı. Terkoğlu ise o mesajı Twitter'da "Hakan Abi sanırım Barış adında başka bir arkadaşınıza atacağınız mesajı yanlışlıkla bana attınız" diyerek paylaşmıştı. Mesajı muhattabı olduğu iddia edilen CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş da muhattabın kendisi olmadığını demişti.

Makbule Cengiz de o mesajla ilgili yaptığı açıklamada, "Hakan Aygün'ün mesajının yanlış Barış'a gitmesiyle başlayan süreçte garip gelişmeler oluyor. Bazıları samimiyetsiz gibi değil mi?" diye yazdı. Cengiz devamında ise sırayla şu ifadeleri paylaştı:

- Hakan Aygün'ün mesajının muhatabı düpedüz Barış Yarkadaş değilse kim bu Barış? Kanalda çalışan yetkili bir Barış yok...

-  Barış Yarkadaş samimi bir şekilde açıklamalıdır; söz konusu Barış o değilse, can yoldaşı Gürkan Hacır kime şikayet edilebilir??

-  Zira can dostunun dizginlemesi için Hakan Aygün'ün Barış Yarkadaş'a mesaj atması  şaşırtıcı değil. Bunu hep yapar Hakan :)