Hediye seçmek zorlaşıyor mu?

Hediye seçmek zorlaşıyor mu?
Güncelleme:

Dışarı çıkmak için vaktiniz yoksa, tutyakala.com hediye seçme işinizi kolaylaştırıyor...

Hediye almaktan hoşlanmayan yoktur. Ancak hediye almayı ne kadar seversek sevelim; bir başkası için hediye seçmek kâbusa dönüşebilir. Eşiniz, arkadaşınız, kardeşiniz, sevgiliniz, patronunuz… derken öylece uzar liste. Hele ki topluca gidilen doğum günü veya yılbaşı gibi özel günlerde herkesin yüzünü güldürecek, farkınızı ortaya çıkaracak olan hediyeyi nasıl seçeceksiniz? Sadece gezmek için çıksanız karşınıza onlarca mağaza çıkar, zaman öldürmeye birebir yerlerdir ve bir sürü farklı seçeneğe bakar durursunuz. Ama ihtiyacınızın olduğu bir anda, kaldı ki son dakika insanıyızdır millet olarak, arasanız da içinize sinen  bir hediye bulamazsınız. Sıradan, basit seçenekler çıkar karşınıza, ya da alınabilir bir hediye vardır ancak bütçenizi aşar. Bir şeyler aldınız ama beğenilecek mi? Sürekli aynı, birbirini tekrar eden yada özenilmeden seçilmiş hediyeleri “almasan daha iyiydi” bakışları altında vermek tam bir kabus.

Şanslıyız ki hayatımızda internet var! Keşfetmek ve haberdar olmak onun sayesinde çok kolay. Evimizden çıkmadan, dükkan dükkan gezmeden yüzlerce farklı ürün arasından dilediğinizi seçebilirken, hem zamandan hem de paradan tasarruf edebiliyoruz. Konu da kişiye özel bir şeyler bulmak, sıradan olmayana ulaşmak olunca bize kısa sürede en farklı seçenekleri sunan hediye siteleri  çözüm yaratıyor. Tutyakala.com işte bunlardan biri. Farklılık yaratan, hızlı çözümler üreten ve bunları yaparken müşteri isteklerini en üst sırada tutan  bir yer. Benzerlerinden farklı olarak size sağladığı en büyük avantaj; özgünlük.

Tutyakala.com kurucu ortaklarından Mahmut Çelik “Bir ürünün satışa sunulması için  tutyakala.com kriterlerinden geçmiş olması gerekiyor ve bu da hiç kolay değil” diyor. Bu seçici tavır sizi binlerce ürün gezmekten kurtarıyor.

Site gayet iyi organize edilmiş, titizlikle derlenmiş bir ürün gamına sahip. Herhangi bir ürünün sayfasına gittiğinizde karşınıza ürünle ilgili detaylı açıklamalar çıkıyor. Öyle ki bir çok hediye sitesinin aksine; kes yapıştır yapılmadan ve özenerek, detaylı içeriklere yer verilmiş. En vurucu darbe ise hemen hemen tüm ürünlerin altına eklenen ilginç videolar. Bu videolar size ürüne sanki mağazada bakıyormuş hissini veriyor, belki de daha iyisini.

Hediyenizi seçtiniz,  peki ya sonra? İnternet alışverişlerinde en büyük handikap elbette beklemek oluyor. İnternet siteleri stoklarında olmayan ürünler için sizi günlerce bekletebilirler. Sonra işten izin al ayrı, ya da bilmem nerede hangi kargo şubesini ara dur. Tutyakala.com kurucu ortağı Orxan İsayev “gerçek stoklar üzerinden satış yapıyoruz” diyor ve ekliyor; “stokta görünüyorsa kargo anında gönderilmeye hazırdır.” Ama asıl cezbedici özellik; aynı gün teslimat! Başına gelmeyen yoktur, hediye almayı unutmak! Bu kişi hele ki sevgiliniz, eşiniz gibi hayati önem arz eden biriyse… Özel günlerin de ancak yıldan yıla tekrarlandığını göz önünde bulundurursanız böyle bir şeyi unutmak, sizin için acılı bir dönemin başlangıcı olabilir.

Özetle; tutyakala.com size sıradan hediyeler yerine iyi düşünülmüş, akılda ve gönülde kalan; sıradışı fikirler sunan bir platform. Başlıklar altında toplanmış yüzlerce farklı hediye arasından seçim yapmak zor; ancak detaylı açıklamalar; özellikle de ürün ile ilgili videoları sunmaları sizde gerçek bir mağazadan alışveriş yapıyormuş tatmini sağlıyor. Müşteri iletişimine fazlasıyla önemseyen; sadece satmayı değil; satış sonrasında da müşteriyi düşünen bir yaklaşıma sahip. Blog tutuyor olmaları da işlerini iyi yapıyor olduklarının bir göstergesi. Stoklu çalışıyor olması; aynı gün kargo sunmasının yanı sıra acil durumlar için kurye hizmeti ise hepimiz için bulunmaz bir nimet. Tüm bu olanakları göz önünde bulundurduğunuzda Tutyakala.com sizin de tercih edebileceğiniz, hatta günün birinde çok acil olarak başvurabileceğiniz bir yer. Sahi, ne zamandı doğum günü, az kaldı değil mi? Hadi buyrun.