İkimizin Yerine gişelerde 13 yıllık rekoru kırdı! konusu oyuncuları

İkimizin Yerine gişelerde 13 yıllık rekoru kırdı! konusu oyuncuları
Güncelleme:

21 Ekim'de vizyona giren 'İkimizin Yerine' gişeleri alt üst ederek 3 günde 330 bin kişiye ulaştı.

Son dönemlerin başarılı ve güzel oyuncusu Serenay Sarıkaya ve ekranların dikkatleri hep üzerinde çekmeyei başaran oyuncu Nejat İşler'in başrolünü paylaştığı ve günlerdir başlaması çok beklenilen 'İkimizin Yerine' vizyona 21 Ekim'de girdi.

İlk üç günlük izlenme oranlarına bakılacak olunursa adeta rekorları kırmışa benziyor. 21 Ekim Cuma günü vizyona giren Sarıkaya'nın filmi, 3 günde 330 bin kişiye ulaşarak 'son on yılın en iyi açılış yapan aşk filmi' oldu. 2003 yılında vizyona giren Asmalı Konak filmi ise ilk 3 günde 600 bin izleyiciyi geçmişti. Aradan geçen 13 yılsonunda bu muhteşem aşk filmi de ikinci sıraya oturdu.

GALA DA ÜNLÜLER GEÇİDİ

İkimizin Yerine filminin çok ses getireceği düzenlenen gala gecesiyle de aşikar belli olmuştu. Yönetmenliğini Umur Turagay'ın üstlendiği ve senaryosunu Pınar Bulut'un yazdığı filmin Zorlu Performans Sanatları'nda galası. Barış Falay, Fikret Kuşkan, Ozan Güven, Zafer Algöz, Nur Fettahoğlu, Fahriye Evcen, Kerem Bürsin'in katıldığı gece de Nejat İşler'in 10 yıl aradan sonra rol aldığı filmi çok konuşuldu. En son Beren Saat ile birlikte İntikam dizisinde rol alan İşler, rahatsızlığında mütevellit tedavi amaçlı diziyi bırakmıştı. 


İKİMİZİN YERİNE KONUSU

Muhteşem aşk hikayesinin anlatılacağı filmde küçük bir kasabada büyüyen Çiçek, ailesinin dayattığı hayata sıkışıp kaldıktan sonra kasabaya yeni gelen gizemli edebiyat öğretmeni Doğan'a aşık olur. Edebiyat öğretmeni Doğan ise Çiçek’in hayatını değiştirecektir. Doğan bu yasak aşka ne kadar dirense de, Çiçek'ten uzak duramaz. Oysa bu aşk sadece onların değil, bir ailenin de kaderini sonsuza kadar değiştirecektir.

OYUNCULARI

Serenay Sarıkaya - Çiçek
Nejat İşler - Doğan
Zerrin Tekindor -
İştar Gökseven -
Özgür Emre Yıldırım -

NEJAT İŞLER'İN FİLM YORUMU

Yıllardr herhangi bir projede yer almayan Nejat İşler, 'İkimizin Yerine' film konusu ve oyuncuları eline gelir gelmez kabul ettiğini söylerken, Serenay ile inanılmaz bir uyum sağladıklarınıı da söyledi
Merve Çağıran -
Aslı Bekiroğlu -