İktidar medyasında kavga giderek büyüyor!

İktidar medyasında kavga giderek büyüyor!
Güncelleme:

İktidara yakın medyada süregelen kavga büyüyor. Son olarak Cem Küçük'ün kendisini hedef almasına sert sözlere yanıt veren Mehmet Acet'in yazarı olduğu Haber 7, Cem Küçük'ü eski bir yazısı ile vurdu.

İktidara yakın medyada süregelen kavga büyüyor.

Kanal 7 ve Ethem Sancak grubu arasındaki Digitürk kavgasında Cem Küçük ve Mehmet Acet'ten son olarak Esra Elönü de topa girmiş, Cem Küçük'ü sert sözlerle hedef almıştı.

Esra Elönü ve Mehmet Acet'in yazarı olduğu Haber 7, Cem Küçük'ü manşetten vurdu. Küçük'ün eski bir yazısını habere konu eden site, "Cem Küçük'ten 'FETÖ'ye övgü dolu sözler!" başlığını kullandı.

Haberde, "Ne idüğü belli olmayan Küçük Beyin bundan bir süre önce yazdığı yazısında 'Gülen Cemaati'ne Anadolu insanının sesi diye övgüler yağdırmıştı. Aynı Küçük Bey, bugünlerde ise kendince bir görev üstlenmiş ve önüne gelene 'Paralelci' 'FETÖ'cü diye yaftalar vurarak bir yerlere yaranma çabası içine girdi. Paralel Yapı'yla savaştığı zannedilen Cem Küçük meğer Gülencileri yere göğe sığdıramamış... Okuyacağınız yazı "Cem Küçük bunları sen mi yazdın" dedirtecek cinsten..." ifadeleri kullanıldı.

İşte o haber:


\"\"

ROTAHABER