İsmail Küçükkaya, Mesut Yar'ın iddiası için ne dedi?

İsmail Küçükkaya, Mesut Yar'ın iddiası için ne dedi?
Güncelleme:

FOX'ta haberlerin kaldırılacağını söyleyen Mesut Yar'a bu sabah İsmail Küçükkaya çok ilginç bir yanıt verdi.


Türkiyegündemi.com sitesinin haberine göre, İsmail Küçükkaya fox tv'de yayınlanan Çalar Saat programında, FOX'un haber programlarını kaldıracağını iddia eden Mesut Yar'a ilginç bir tepki gösterdi.

İsmail Küçükkaya, Mesut Yar'a ince bir gönderme yaparak, "Mesut Yar ile ilgili bir haber duydum, kendisi magazin falan işleri yapan birisi, yakında dijital bir platformda yeme içme programı yapacakmış.. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Mesut Yar, bir gün önce Posta gazetesindeki köşesinde FOX TV ile ilgili akıllara ziyan bir iddiada bulunmuştu. Yar, "Bu çok acayip bir söylenti. İddiaya göre FOX önümüzdeki dönemde TV8 gibi bir eğlence kanalına dönüşerek reyting rekoru kıran habercilerini yeni kuracağı haber kanalında değerlendirecekmiş...

Bu tip kulislere itibar eden bir adam değilim, böyle bir şeye de ihtimal vermiyorum ama bu söylentinin dumanı bir hayli yoğun. Dur bakalım!" diye yazmıştı.

FOX'un başarılı ekran yüzü İsmail Küçükkaya, işte bu dedikodunun ayrıntılarına girmeye tenezzül bile etmeden, 'Yemek, içmek programı yapacak' diyerek, Mesut Yar'a ince bir mesaj verdi.