İşte Benim Stilim'e eski Efes kızı damga vurdu

İşte Benim Stilim'e eski Efes kızı damga vurdu
Güncelleme:

şte Benim Stilim 6. Sezon 08 Şubat 2016 Pazartesi günü yayınlanan 1. bölümünde bir yarışmacı, daha ilk bölümden yeni sezonun fenomeni olacağının ipucunu verdi.

İşte Benim Stilim 6. Sezon 08 Şubat 2016 Pazartesi günü yayınlanan 1. bölümünde dansçı olan Tuğba İldiz, Nur Yerlitaş'ın isteği üzerine dans etti. Nur Yerlitaş daha sonra çok iyi dans edenlerin gülmesinin hoşuna gitmediğini ve dansçının konsantre olması gerektiğini söyledi. Hakan Akkaya'da Nur Yerlitaş'a katıldığını söyledi ve duygusuz olması gerektiğini söyledi. Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya yer alıyor.

 
\"\"
\"\"
Tuğba İldiz kimdir?
İstanbul'da 18 Aralık 1988 yılında dünyaya gelen Tuğba İldiz güzelliği ile kendisine hayran bırakıyor. Yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alan Tuğba 173 cm boyunda ve 66 kg. Yay burcu olan Tuğba, aslında Efes'in ponpon kızları arasında yer alıyordu. Buradaki dansları ve güzelliğiyle bilinen Tuğba Murat Boz ve Ajda Pekkanın dans ekibinde yer almaktadır. Eğitimini Anadolu Üniversitesinde sürdüren Tuğba aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Spor Yöneticiliği bölümünde 2. sınıfta okuyor.
 
RADİKAL