Fuat Avni yine ortalığı salladı

Fuat Avni yine ortalığı salladı
Güncelleme:

Faut Avni Star, Akşam ve Yeni Şafak'ta yaşanan depremin ardından yine ortaya çıktı.

Sosyal medyanın fenomeni birbiri ardına tweet atarak depremin perde arkasını yazdı.

İŞTE O TWEETLER:

1- Gül, Çankaya'dan ayrılmadan birkaç gün önce Karaalioğlu ve Cömert ile gizli ve özel bir görüşme için köşke çıkmıştı. Bunu ogün yazmıştım

2-Karaalioğlu'nun, görüşme ortaya çıkınca kalemi kırılmıştı. görevden alınacağını öğrenince sarayla ilgili yazı da yazdı ama kurtaramadı.

3-Karaalioğlu'nun Gül'e olan yakınlığını en iyi bilen ve onu sürekli takip ettiren Bulut, her fırsat bulduğunda durumu Tiran'a rapor ederdi.

4-Toplantıda '28 Şubat'ta medya mensuplarının aşırı zenginleşmesini ele alalım' dendiğinde Karaalioğlu ve Ocantan'ın zenginliği gündeme geldi. 

5-Dar Oligarklar 'kendi ayağımıza kurşun sıkmayalım' diye ballandıra ballandıra Karaalioğlu ve Ocaktan'ın servetinden konuştular.

6-MİT tarafından Doğan Grubu ile ilgili tozu dumana katacak dosya hazırlandı. 28 Şubat bahanesiyle dosyanın içine biat etmeyen herkes kondu.

7-Dosya açılmadan önce Karaalioğlu ve Ocaktan'ın yanısıra Karaalioğlu'nun adamı olan Kiras'ta tasfiye listesinde yer alıyordu.

8-tiran, MİT'in hazırladığı tasfiye dosyasını onayladı. Doğan Grubu'nun ve Gül'e yakın isimlerin tamamen medyadan silinmesini istiyor.

9-Doğan Medya Grubu'nu alacak isimler bile belirlendi. Yeni bir iş adamı havuzu oluşturuldu. Havuzun başındaki lokomatif tek kişi görünecek.

10-Tiran, Doğan Medya Grubu'nun alınmasında lokomatif olma görevini Şahenk'e verirken Zahit Akman'ı da komiser olarak atadı.