Ivana Sert niçin kovuldu! Şok gerekçe...

Ivana Sert niçin kovuldu! Şok gerekçe...
Güncelleme:

İşte Ivana Sert'in İşte Benim Stilim'den kovulma sebebi ve Ivana Sert kimdir sorusunun cevabı...

'İşte Benim Stilim' Yarışma programında önceki gün jürisi içinde yaşanan olaylar devam etti.


Yerlitaş ile İvana Sert arasındaki tartışma son bulmayınca yapım şirketi olayı masaya yatırdı. Yapım şirketi Nur Yerlitaş’ı haklı buldu.

Böylece yapımcı şirket İvana Sert’in işine son vermeyi tercih etti. Çekimlere de Ivana'sız devam edildi ve programla ilişkisi kesildi.

Dünkü çekimlere ise konuk olarak Hakan Ural davet edildi. (MedyaRadar)

İVANA SERT KİMDİR?

Ivana Sert (25 Ekim 1979), özellikle Türkiye’de tanınan Sırp-Türk televizyon kişiliği, sunucu, stilist, moda tasarımcısı, Miss Belgrade tescilli manken, iş kadını, girişimci, nadiren oyuncu ve yazardır. Kendisiyle aynı adı taşıyan Ivana Sert® markasının kurucusu ve baş tasarımcısı olan Sert, Show TV'nin Bugün Ne Giysem? adlı programında 2010 yılından beri jüri üyesi olarak yer almasıyla yaygın olarak tanınmaktadır. 17 Eylül 2013 tarihinde eşi Yurdal Sert'ten karşılıklı açılan boşanma davasıyla ayrılmıştır.

Ivana Sert, modellik kariyeri öncesi on altı yaşına değin piyano ve bale okumuştur. Uzun yıllar yaşadığı Belgrad'ta düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olarak Miss Belgrade unvanını alan Sert, 1990'lı yıllarda Miss Yugoslavia ve Miss Globe International gibi yarışmalara katılmıştır. 2002 yılında Türkiye'ye yerleşerek, İstanbul'da tanıştığı ve merhum iş adamı Mehmet Sert'in oğlu olan Sert Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yurdal Sert ile 2004 yılında Çubuklu, Beykoz'da dünya evine girmiştir. Bu evliliğin ardından Türkiye sosyetesinin tanınmış çiftleri arasına katılan Ivana ve Yurdal Sert'in 31 Ekim 2006 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Los Angeles şehrinde dünyaya gelen Kayon Ateş adında bir oğulları vardır.Kendisinin moda anlayışına ithafen medya tarafından verilen İkoncan lakabı ile adını yıllarca çeşitli şekillerde duyuran Ivana Sert, Sırpça, İngilizce ve Türkçe bilmektedir.