Kanal A Sunucusu Dağıstanlı'yı sorduğuna pişman eden cevap!

Kanal A Sunucusu Dağıstanlı'yı sorduğuna pişman eden cevap!
Güncelleme:

Fatih Dağıstanlı'nın, iktidara yakınlığı ile bilinen Kanal A'da Fethullah Gülen ile ilgili olarak konuğuna yönelttiği provokatif soru, katılımcılardan öyle bir cevap aldı ki...

KANAL A SUNUCUSU DAĞISTANLI\\\\'YI SORDUĞUNA PİŞMAN EDEN GÜLEN CEVABI!

Fatih Dağıstanlı\\\\'nın, iktidara yakınlığı ile bilinen Kanal A\\\\'da Fethullah Gülen ile ilgili olarak konuğuna yönelttiği provokatif soru, katılımcılardan öyle bir cevap aldı ki...

AKP\\\\'ye yakınlığı ile bilinen Kanal A sunucusu Fatih Dağıstanlı, Genç MÜSİAD üyelerini konuk etti. Dağıstanlı\\\\'nın \\\\'Çözüm sürecini bitirmek için Fethullah Gülen mi provoke ediyor?\\\\' sorusuna genç konuğun verdiği cevap ve arkadan gelen gülme sesleri konuyu özetler nitelikteydi.

Sunucunun Provokatif Sorusuna Ters Köşe Eden Cevap

Konuk, Çözüm Süreci\\\\'ni provoke eden iç ve dış faktörler bulunduğunu belirtti. Bunun üzerine Dağıstanlı, \\\\\\\"İç faktörlerde bi kaç tanesini say ya sana zahmet; hangileri mesela iç faktörler; Fethullah Gülen bunlardan bir tanesi midir?\\\\\\\" dedi.

Dağıstanlı\\\\'nın bu provokatif sorusu üzerine arkadan gülme sesleri geldi. Dağıstanlı, programa katılanları sözde yönlendirmeli ifadeleriyle güldürdüğü gibi, o an açıklamalarda bulunan konuğu da, \\\\\\\"Ben, iç faktörlerden bir tanesinin Fethullah Gülen olduğunu düşünmüyorum.\\\\\\\" dedi ve gülerek ekledi: \\\\\\\"Her şeyin içerisinde Fethullah Gülen\\\\'in aranması da bana komik geliyor.\\\\\\\"(aktifhaber)

İŞTE O ANLARIN VİDEOSU