Karadayı'da aksiyon başlıyor

Karadayı'da aksiyon başlıyor
Güncelleme:

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Karadayı'da bu akşam, suç dünyasına adım atan Mahir'in aksiyon dolu sahneleri ekrana geliyor

Kendisine katil damgası vurdurarak kabadayı aleminde adını duyuran Mahir yeni bölümde nam salmak için harekete geçiyor. Mahir, çocuk dilendirdiğini öğrendiği Boksör lakaplı kabadayı Hilmi'nin peşine düşerek atağa geçiyor.

 

Gelişmelerin merakla beklendiği bölümde; babası Nazif'i (Çetin Tekindor) ve sevdiği kadın Feride'yi (Bergüzar Korel) gözü yaşlı geride bırakmaya çalışan Mahir gözünü kırpmadan ateşe yürüyecek mi?

 

MELİKE İPEK YALOVA ASSOLİST!

 

Karadayı'da Melike İpek Yalova' nın hayat verdiği Ayten; işlettiği gazinonun assolisti olarak hayallerine kavuşuyor. Yeni bölümde başarılı oyuncu kendi sesiyle "Artık Sevmeyeceğim" adlı şarkıyı seslendirecek.

 

Melike İpek Yalova'nın dikkat çeken sahne kostümleri Nur Yerlitaş tarafından özel olarak tasarlanıyor.

 

Ay Yapım imzalı, Sema Ergenekon&Eylem Canpolat'ın senaristliğini, Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın ise yönetmenliğini üstlendiği, Pazartesi akşamlarının tartışmasız bir numarası olan Karadayı 29 Eylül Pazartesi günü saat 20:00'da ATV'de...