Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kısmetse Olur'da kim elendi?
Güncelleme:

Kısmetse Olur'da dün eleme heyecanı yaşandı.

Kısmetse Olur en son bölümü ile ekranlara damgasını vurdu. Cumartesi gecesi ekrana gelen olan Kısmetse Olur'da elenen isim belli oldu.
Yapılan oylamaya göre Cansu Deliktaş bu haftaki elenen isim oldu.
KISMETSE OLUR EVİNE YENİ GELEN GELİN ADAYI KİM?
Kısmetse Olur 24 Nisan 2016 pazar elemesinde asıl bomba eve yeni gelen gelin adayı Aycan Tunç . Peki yeni gelin adayı Aycan Tunç kimdir? Aycan Tunç hangi damat adayı ile ilişkisi var?
AYCAN TUNÇ KİMDİR?
Kısmetse Olur evinde elenen isimden çok yeni gelen gelin adayı bomba etkisi yapacak. Kavgalara sebep olacak gelin adayının ismi Aycan Tunç... Evdeki Emre Ubeyli ile eski sevgili oldukları iddiası var. Hatta Emre Ubeyli ve Aycan Tunç fotoğrafları olduğu söyleniyor.
Aycan Kısmetse Olur evine girer girmez olaylar patlak verecek. 4 damat adayına talip olan Aycan Tunç gelin adaylarıyla birbirine girecek. Denilen o ki çekimler kavgalar yüzünden sürekli kesintiye uğramış. Öyle büyük kavgalar edilmiş... Yapım ekibi bu kavgaları sansürlemezse önümüzdeki hafta izleyici yeni gelin adayını seyredecek.
KISMETSE OLUR'DA BÜYÜK ÖDÜL KİMİN?
Kısmetse Olur yarışmasında haftanın birincileri gelinler evinden Daniela olurken damatlar evinden de ilanı aşkta bulunan Tankut Denker oldu.
KISMETSE OLUR YENİ FRAGMAN
Yeni gelin adayı Aycan, Melis'e meydan okuyor! ikili arasında büyük bir rekabet başlıyor! Aycan, haftaya iddialı başlıyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!