Koray Çalışkan: 'Hüseyin Yayman yalan söylüyorsun'

Koray Çalışkan: 'Hüseyin Yayman yalan söylüyorsun'
Güncelleme:

Koray Çalışkan: 'Hüseyin Yayman yalan söylüyorsun'

KORAY ÇALIŞKAN: 'HÜSEYİN YAYMAN YALAN SÖYLÜYORSUN'

CNN Türk'te Tarafsız Bölge programına katılan Koray Çalışkan ile Vatan Gazetesi yazarı Hüseyin Yayman arasında gergin anlar yaşandı.

Başkanlık sistemi tartışmaları gündemdeki sıcaklığını tüm hızıyla koruyor. Bu tartışmalardan biri de Koray Çalışkan ile Vatan Gazetesi yazarı Hüseyin Yayman arasında yaşandı.

Hüseyin Yayman'ın "Koray Aydın, Tayyip Erdoğan hiç seçilemeyecek Malezya'ya kaçacak uçağı hazır demişti" sözlerine Koray Çalışkan'dan sert tepki gösterdi.

Koray Çalışkan: 'Hüseyin Yayman Yalan Söylüyorsun'- VİDEO

"HÜSEYİN YAYMAN YALAN SÖYLÜYORSUN!"

Hüseyin Yayman'ın bu sözlerine sinirlenen Koray Çalışkan; "Hüseyin Yayman yalan söylüyorsunuz. Ben hangi programda Tayyip Erdoğan seçilemeyecek Malezya'ya kaçacak. Bakın yalan söylemeyin. Meşru bir politikacı hakkında böyle ithamlarda bulunup insanları geriye düşürüyorsunuz." sözleriyle sert tepki gösterdi.

Hüseyin Yayman, Koray Çalışkan'a ismiyle hitap edince "Koray Bey diyeceksiniz. Milletin önündeyiz Hüseyin Bey, düzeyi düşürmeyelim." diyerek sözlerine şöyle devam etti: "Yalan. Beyefendi yalan söylüyorsunuz. Söylemediğim bir şeyi itham ediyorsunuz. Tayyip Erdoğan seçilemeyecekmiş. Ya ben söyledim yüzde ellinin üzerinde seçileceğini. Ya böyle bir şey söylenir mi?"