Kurtlar Vadisi yeni sezonda hangi kanalda?

Kurtlar Vadisi yeni sezonda hangi kanalda?
Güncelleme:

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonda da Kanal D'de yayınlanacağı öğrenildi.

Sık sık kanal değiştirmesi ile bilinen Kurtlar Vadisi Pusu, önümüzdeki yıl dizi sektöründe bu sezon beklenen patlamayı yapamayan Kanal D'de yayınlanmaya devam edecek.
Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan  Kurtlar Vadisi Pusu'nun önümüzdeki sezon hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor.

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ardından Kanal D, ATV,  Star TV, TNT gibi kanallarda yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu geçtiğimiz sezon yeniden Kanal D ekranlarına dönüş yapmıştı. Çok kanal dolaşması ile bilinen Vadi'nin önümüzdeki sezon hangi nerede yayınlanacağıyla ilgili bir iddia ortaya atıldı. Medya kulislerinde dolaşan iddiaya göre; reyting rekortmeni dizi önümüzdeki sezon Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

KANAL D KAÇIRMAK İSTEMİYOR

Bu sezon birçok yeni dizi ile izleyici karşısına çıkan, ancak bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Kanal D yöneticilerinin kanalın tek izlenen dizisi olan Vadi'yi elden kaçırmak istemediği ve önümüzdeki sezon için  Pana Film ile bir ön anlaşma imzaladığı öne sürüldü.