Medya ve sanat dünyasının merakla beklediği düğün gerçekleşti

Medya ve sanat dünyasının merakla beklediği düğün gerçekleşti
Güncelleme:

Önce inkar ettiler. Sonra gizli gizli buluştular. Ancak medyadan kaçamadılar. İlişkileri ortaya çıkınca herkes \"bu iş nereye gidiyor?\" sorusunu sordu. Ama sonunda muradlarına erdiler...

NİKAH ŞAHİDİ KENAN TEKDAĞ

Hayatında ikinci defa 'Evet' diyen Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in nikah törenine yakın dostları katıldı. Çiftin nikah şahitliğini ise yakın dostları Taşkın Sabah ve Ciner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ yaptı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'nın kıydığı nikah töreniyle çift dünyaevine girdi.

Nikah için seçilen mekan ise Şirince'nin dağ köylerinden birinin asırlık konağı oldu.

Nikah konsepti olarak taze başak ve taze lavanta kullanıldı.

ŞİRİNCE TEPESİNİN HEİDİ VE PETER'İ

Gülben Ergen'in nikahından ilk fotoğrafı yakın arkadaşı Nihat Odabaşı paylaştı. Odabaşı, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafın altına "Şirince Tepesinin Heidi ve Peter'i" notunu düştü.

Ergen nikahtan sonra gelin damat fotoğrafını İnstagram hesabına koyarak duygularını takipçileriyle paylaştı.

Ergen, "Önce 'Güven' dedi, aşktan önce gelir 'Kabul mü?' dedi, 'Evet' dedim. Sonra saygı dedi, kabul mü, evet dedim. Senin anneliğin benim babalığım bir ömür boyu önceliğimiz dedi. Kabul mü diye sormadı. Elimi hiç birakmadan yaşamak isterim ama sen demek biz demek, oğullar demek aile olmak demektir. Sevgili olmayı ailemizin çatısında yaşayalım, senin gülün ben de hiç solmayacak söz dedi. kalbim dedim... Soyadı artık soyadım. Çelik..." diyerek duygularını dile getirdi.