Birbirlerine demek lafı bırakmadılar.

Birbirlerine demek lafı bırakmadılar.
Güncelleme:

Cem Uzan, Hürriyet yazarı ve Tarafsız Bölge sunucusu Ahmet Hakan'a Twitter'dan hakaretler yağdırdı. Ahmet Hakan'ın buna cevabı da aynı sertlikte oldu.

 Doğan Grubu ile büyük sorun yaşayan ve Yolsuzluk suçlamasıyla Yurt Dışına kaçmak zorunda kalan Cem Uzan, Twitter'dan Ahmet Hakan'a ağır sözlerle yüklendi.

Uzan, "Bak Ahmet Hakan denen pislik. Seni benim elimden o pislik patronun Aydin Dogan bile kurtaramaz. Ahmet Hakan seni nasil sabahin 5inde Ankara da sevgilinin sicak koynundan polise aldirip savciliga ifade vermeye goturttum. HATIRLADIN MI? Kosende bana karsi patronun Aydin'in tetikciligine soyunmussun. Boyunu asan islere karisma. Bunlar belediye avantalarina benzemez hirsiz.

Ahmet Hakan; Sikiysa CNNde patronunla birlikte karsima gelin Serefsizler. Yayin masraflarinizi karsilarim. Patronun isterse pijamayla gelsin. Allah A.Doganin kelepcelendgi gunu gormeyi nasip etsin.Bana yaptigi santajlar icin defalarca belgeleriyle savciliga suc duyurusunda bulundum."

İfadelerini kullanırken Ahmet Hakan'ın cevabı aynı sertlikte oldu.

Ahmet Hakan, "Sen tayyip erdoğan'a "Allah'sız" diye bağırmıyor muydun? ne çabuk geri vitese taktın? yavşak pislik. memlekete giremeyen kriminal yavşak. Baban, kardeşin nerede lan senin? paris'e kaç para kaçırdın? gelmiş geçmiş en sevimsiz hırsız. Hikmetyar'ın önünde diz çöken tayyip erdoğan" diye yayın yapıyordun utanmaz arlanmaz. şimdi de ak trollerle iş mi tutuyon? Seni şanzelize'ye kadar kovalarım ve hiçbir fransız elimden alamaz lan seni. hak ettiğin cevapları hak ettiğin üslupla aldın... hadi şimdi uza." ifadelerini kullandı.

\"[Haber

\"[Haber\"[Haber