MHP'li Koray Aydın:İnsan gidip de hacetini giderecek klozete 10 milyar verir mi?\"

MHP'li Koray Aydın:İnsan gidip de hacetini giderecek klozete 10 milyar verir mi?\"
Güncelleme:

MHP'li Koray Aydın:İnsan gidip de hacetini giderecek klozete 10 milyar verir mi?\"

MHP'Lİ KORAY AYDIN: BU MUAVİYE SİYASETİDİR

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, iktidarın sürekli algı operasyonu yaptığını söyledi. Aydın, AK Saray'a alınan, tanesi 10 bin liralık, klozetleri de eleştirerek "Bu Muaviye siyasetidir" dedi.

Eski Bayındırlık Bakanı ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, iktidarın sürekli algı operasyonu yaptığını ifade etti. Aydın, "Bu operasyon yapılırsa bu da bir algı yönetimi olduğu, 17 Aralık'ın üzerine bir şal örtmek ve bunu konuşturmak için yapıldığı kesindir. 17 Aralık'ın üstü kapanmaz, o vicdanlardaki yerini aldı." dedi. Bunun Muaviye siyaseti olduğunu belirten Aydın, bunun İslamiyete zarar verdiğine dikkat çekti.

17 Aralık yolsuzluk soruşturmasının intikamını almak için ülke çapında 150'si gazeteci 400 kişinin gözaltına alınacağı iddiasını değerlendiren Koray Aydın, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ifadelerine göre böyle bir şeyin varlığının söz konusu olduğunu ifade etti. Bunların Türkiye'nin ne noktaya geldiğini gösterdiğini dile getiren Aydın, Türkiye'de kirli pis şeyler olduğunu, iyi şeyler olmadığını vurguladı.

Kukla bir Başbakan bulunduğunu savunan Aydın, işleyen düzenin kodlarının hırsızlık, devlet malını yağmalama, dini değerleri örseleme, dini hassasiyetleri yumuşatma ve bunları da kullanarak bir şal gibi getirip yaptıkları yanlış pis işlerin üzerini örtme olduğunu vurguladı.

"Bunlar gemi ağza almış vaziyetteler. Zorbalıkta sınır tanımıyorlar. Bu kadar zalim olanların biraz da tarihe bakmaları gerekir. Çünkü tarih zorbaların hazin sonlarını, acı ve kötü sonlarını yazıyor." diyen Aydın, ülkede isyan şartlarının oluşmaya başladığını ve bir gün halkın isyan edeceğini söyledi. PKK ile yapılan müzakereleri eleştiren Koray Aydın, "Pazarlık masasında Türkiye haritasını getirmişler, bir tarafta Öcalan bir tarafta onlar taksimat yapıyorlar. Yav sen kimin malını taksim ediyorsun? Sana babandan mı kaldı bu?" diye sordu.

TÜRKİYE SAHİPSİZ DEĞİL

Türkiye'nin devlet ve hükümet eliyle, halkın gözünün içine baka baka bölündüğünü belirten Aydın, bu ülkenin sokakta bulunmadığını ve sahipsiz de olmadığını kaydetti. AKP'nin algı yönetim merkezinden sürekli bir algı yönetildiğini dile getiren Aydın, en son Osmanlıcanın gündeme getirildiğini hatırlattı.

Koray Aydın, şöyle devam etti: "Bu operasyon yapılırsa bu da bir algı yönetimi olduğu, 17 Aralık'ın üzerine bir şal örtmek ve bunu konuşturmak için yapıldığı kesindir. 17 Aralık'ın üstü kapanmaz, o vicdanlardaki yerini aldı. Vatandaş şunu söylüyor: Hırsızlık yaparken yakalanana hırsız denir. Hırsız hırsızdır. Hırsızı suç üstü yakalamışsan da cezasını vereceksin. Peki cezasını vermezlerse ne olur; o zaman AKP o hırsızlık yapanların suç ortağıdır. Bu Türkiye'de tescillenmiş olur."

ADLİ TIP TAPELERİ DOĞRULADI

"AKP'nin sağdan dolanması, komisyonu çalıştırmaması, savcıları görevden alması, hakimlerin yerinin değiştirilmesi, bu işte soruşturma yapanların görevden alınması, bunlara zulüm edilmesi şu soruyu akla getiriyor: Demek ki bu suç üstü yakalanan hırsızlarla, bu işin tepe noktasında olanların bir bağı, bağlantısı var. Zaten tapeler de bunu söylüyor." diyen Aydın, tapelere kimsenin montaj ve sahte diyemeyeceğini, çünkü Adli Tıp Kurumu'nun bunların doğru olduğunu söylediğini aktardı.

KLOZETE 10 MİLYAR

Ne yapılırsa yapılsın bunun konuşulacağını, üzerinin örtülemeyeceğini belirten Koray Aydın, "Güç eline geçince şaşaya, debdebeye dayalı olarak bir hayat tarzı oluştu. Vatandaşlar ak saray nereden çıktı diye soruyorlar. Ak saray bir kafa değişikliğinin ürünü. Kafası debdebeye, şaşalı yaşamaya döndü. Yoksa bir insan gidip de hacetini giderecek klozete eski parayla 10 milyar verir mi?" ifadelerini kullandı.

Ebu Zer ile Muaviye arasında sarayla ilgili geçen diyaloğu hatırlatan Aydın, bu duruşu sergileyecek yeni Ebu Zer'lere ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Cihan