Mikro blog sitesi Twtter'da yazdıklarıyla gizli planları ifşa eden Fuat Avni yine çok konuşulacak bir iddiayı dile getirdi.

Mikro blog sitesi Twtter'da yazdıklarıyla gizli planları ifşa eden Fuat Avni yine çok konuşulacak bir iddiayı dile getirdi.
Güncelleme:

Twitter'da @fuatavnifuat hesabından paylaşılan tweetlerde kız öğrenci evlerine polis baskını yapılacağı iddia edildi.

Fuat Avni, "Çevrelerinde hala Cemaat'e mensup zannedilen kız öğrencilerin evlerine yarın sabah Oligarkların talimatıyla polis baskın yapmayı düşünüyor." dedi.

İşte Fuat Avni'nin paylaştığı o çarpıcı tweetler;

1. Tiran, yeni ceza kanunu teklifine parti içinden gelen tepkilere çok sinirlenince Dar Oligarklar, düşündükleri bazı operasyonları öne aldı

2. Asıl hedef Cemaat'i bitirmek olduğundan Cemaat'in 'Anayasal Suç' işleyecek terör örgütü olduğunu kamuoyuna ispatlamak için plan yaptılar.

3. Tiran ve Havuz Medyası'nın aylardır Cemaat evlerinden ayrılın propagandasına inanan masum genç kızlar planın parçası yapıldı.

4. Doğu'da, YDGH içerisindeki MİT'çiler Cemaat evinden ayrılmış bu masum kız öğrencilerin evine örgütsel döküman ve materyal yerleştirdi.

5.Çevrelerinde hala Cemaat'e mensup zannedilen kız öğrencilerin evlerine yarın sabah Oligarkların talimatıyla polis baskın yapmayı düşünüyor

6. Allah korkusu nedir bilmeyenler, masum kız öğrencileri kirli operasyonlarına alet edip makul şüphenin yeterli olduğu algısı oluşturacak.

7. Oysa evlerine baskın yapılması planlanan öğrencilerin çoğuyla ilgili hazırlanan fişleme dosyasında Tiran hayranı oldukları yazıyor.

8. Tiran'ın egosunu tatmin etmek için bir çok masum harcanacak. Plan kusursuz gözükse de zulmü uygulayacak olanlar pek rahat değil.

9. Kirli operasyonlarda kullanılan yargı ve emniyet mensupları rahat olmasa da teklif edilen makamları ve paraları geri çeviremiyor.
 

(POSTMEDYA)