Milliyet'te üst düzey atama

Milliyet'te üst düzey atama
Güncelleme:

Türkiye’nin ilk emlak sitesi Milliyetemlak.com’da Kurumsal Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Ümit Yıldırım getirildi.

E-ticaret, B2B, pazarlama iletişimi, satış yönetimi, online pazarlama alanlarında uzman olan ve uzun yıllar emlak ve e-ticaret sektörünün önde gelen birçok markasında yönetici pozisyonlarında görev alan Yıldırım, Milliyetemlak.com’un satış ve pazarlama süreçlerinin yönetiminden sorumlu olacak.

 

Milliyet'te üst düzey atamaAnadolu Üniversitesi’nden 1999’da mezun olan Yıldırım, profesyonel iş hayatına 2001 yılında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı çatısı altında Proje Sorumlusu olarak adım attı.

2005’te Reklamcılık Vakfı’na transfer olan Yıldırım, 2006 sonunda sosyal sorumluluk alanında hizmet sunan SU CSR’da Kurumsal Projeler Direktörü olarak görev almaya başladı. Ardından 2008’de Sahibinden.com’da Katma Değerli Servisler (VAS) Müdürü olarak görev alan Yıldırım, aynı kurumda sırasıyla Kurumsal Satış Müdürü ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

2015’te Zingat.com’da Ticari İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaya başladı.
Eylül 2016 döneminde Milliyetemlak.com’da Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Yıldırım iş hayatı dışında; kültür-sanat, insan hakları, bilim ve teknoloji alanlarına ilgisi ve motosiklet tutkusu ile tanınıyor.