Milyarderler eğlenememekten şikâyetçi

Milyarderler eğlenememekten şikâyetçi
Güncelleme:

İstanbul’da açılan billionaireclub’lar istenilen çizgiye bir türlü ulaşamadı.

Üst sosyo-ekonomik statüde konukları ağırlamayı hedefleyen mekânlar ziyaretçi sorunu yaşıyor. Kendini iş adamlarının ortağı olarak tanıtan birtakım kişiler billionerclub’larının havasını olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

Yalıkavak’ta geçen yılaçılan Billioner Club da aynı sorundan şikayetçi. PalmaliGroup’un İnşaat ve Turizm’den sorumlu Başkan Yardımcısı Kerem Tümay açılışta “Ortamı bozacak kimse içeri giremeyecek, elit atmosferin bozulmasına izin verilmeyecek” diye açıklama yapmıştı.Ancak gelinen noktadan milyarder iş adamları rahatsız.

Şampanya seramonileri düzenleyen birtakım kişiler milyarder işadamlarından tepki görüyor. Üst düzey, nezih ortamlarda uygunsuz eğlencelerin organize edilmesini uygun bulmadıklarını belirten iş adamları, misafirlerini ağırlayamaz duruma geldiklerini ifade ediyor.

PalmaliGroup’un sahibi MübarizMansimov ve konuklarına ayrılan özel VIP bölümde, kendini Mübariz Mansimov’un ortağı olarak tanıtan belli kişiler her gece eğlence düzenlerken çevredeki misafirlerden şikâyet geldi. Misafirler Mübariz Mansimov’unbu kişilerden haberinin olmadığı, aksi halde bu tip davranışlara asla izin vermeyeceğini belirtti.

BillionerClub’taşampanya seramonileridüzenleyen ve alkolün de etkisinin artmasıyla çevreyi rahatsız eden kişilerin kimler olduğu merak konusu. MübarizMansimov medyaya yaptığı açıklamalarda PalmaliGroup’un %100 kendisinin olduğunu ve hiçbir ortağı olmadığını üzerine basarak belirtmişti.