Mustafa Yeşil'den Latif Erdoğan'a: Rezil Adam

Mustafa Yeşil'den Latif Erdoğan'a: Rezil Adam
Güncelleme:

Mustafa Yeşil'den Latif Erdoğan'a: Rezil Adam

Mustafa Yeşil'den Latif Erdoğan'a: Rezil Adam
Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı, GYV, Mustafa Yeşil, MHP, Meral Akşener, iftira, Latif Erdoğan, kaset, haberlerGazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV) Başkanı Mustafa Yeşil, yandaş televizyonda MHP'li Meral Akşener hakkında iftiralarda bulunan isimlerden biri olan Latif Erdoğan'a Twitter hesabından çok sert tepki gösterdi.
Yeşil, "Çok iffetli ve Allah korkusu olan biri idin de bu 'kaseti var' sözünü 3 yıl nerende sakladın. Sustun!. Gereğini yapmadın! Çürümüşsün" dedi.

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV) Başkanı Mustafa Yeşil, önceki gece aHaber televizyonunda Cemil Barlas ve Latif Erdoğan'ın sunduğu programda MHP Milletvekili Meral Akşener hakkında iftira atan Latif Erdoğan'a sert tepki gösterdi.

İşte Mustafa Yeşil'in Twitter'dan yazdığı o tepkisi:

"Meral Hanım'a attıgı iftirayı kapatmak için bir başka İftiraya sıgınan REZİL adam l.Erdogan;iftira iftirayı aklamaz sadece sahibini haklar..

1)REZİL adam:"Bir kadına yakışmayacak görüntüler var"derken sana izletilmek istenip reddettigin kasetin neresinden gördün?

2)Rezil adam:Ekranda konusurken kendinden çok emin idin.Şimdi montaj diyorsun.İzlemeden bu kanaata bersen sahip oldun?

3)Çok iffetli ve Allah korkusu olan biri idin de bu "kaseti var"sözünü 3yıl nerende sakladın.Sustun!Geregini yapmadın!ÇÜRÜMÜŞSÜN!..