Nazlı Ilıcak'tan Erdoğan'a AKTroll Göndermesi

Nazlı Ilıcak'tan Erdoğan'a AKTroll Göndermesi
Güncelleme:

Nazlı Ilıcak, yazısında AKTroll'lerin hakaretler yağdırmasına değindi ve bu talimatları Tayyip Erdoğan doğrudan vermese dahil bu ahlaksızlara bu ortamları onun hazırladığını söyledi.

İşte Nazlı Ilıcak'ın bugünkü yazısı;


Gizli Hesaplar, AK Troller Ve Kara Propaganda

 


Tayyip Erdoğan ile Abdullah Gül arasındaki kardeşlik hukukunun bir süredir rafa kaldırıldığı ortada. AKTroller’in Çankaya’ya saldırısı öyle kendiliğinden gelişen bir olay değildi. Nitekim Taraf’a yansıyan bilgilere göre, “Gizli Arşiv” hesabının, Başbakanlık ve hükümete yakın iki gazetenin bilgisayarından kullanıldığı anlaşıldı. Başbakanlık yalanlıyor ama orada yuvalanmış birkaç kişinin çabası söz konusu olabilir. Muhtemelen, Tayyip Erdoğan’ın malumatı bile yoktur ama belden aşağı tweetlerin atılmasının sebebi “Ya bizdensin ya düşman” zihniyetinin, Türkiye’de maalesef siyasetin zirvesi tarafından teşvik edilmesi.

Taraf’ta bu iddiayı besleyen bir başka haber daha çıktı. Cumhurbaşkanlığı’nda görevli M. K’nın dışarıya bilgi sızdırdığı ileri sürüldü. Bu M.K’nın Cumhurbaşkanlığı İnternet Yayın Müdürü Mücahit Küçükyılmaz olduğu belirtiliyor. Meğer Erdoğan, Abdullah Gül’e “Sizi de dinliyorlar” derken haklıymış!!!

Çankaya’nın, siyasette ağırlığı olabilecek isimlerle temasları dışarı sızıyor; Gül’ün Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte hareket ettiği izlenimi endişe yaratıyor ve bir bakıyorsunuz, “Gizli Arşiv”de Hisarcıklıoğlu topa tutuluyor: “İhanet Merkezi: TOBB… Açıklıyoruz Hisarcıklıoğlu ve Boydak, Cemaat ile AK Partili bir grup arasında koordinasyon sağlamaktadır. Hisarcıklıoğlu’nun Ankara ve İstanbul’da tuttuğu iki ofiste bu çalışmalar yürütülmektedir. Yeni Türkiye’de ‘Ölürüm Reis için’ diye sahtekârca lâflar edip, kapı ardından Hisarcıklıoğlu’ndan mama alanlar olmayacak. TOBB ve Hisarcıklıoğlu, fitnenin merkezi olarak karşımızda.”

Tayyip Erdoğan’ın bilgisi var ya da yok ama AKTroller’in kin, nefret ve öfke saldırılarında onun çizdiği yoldan gittikleri tartışılmaz bir gerçek.