\"Ne elde edeceksiniz?\"

\"Ne elde edeceksiniz?\"
Güncelleme:

Erdoğan, \"Bakıyorsunuz daha ilk andan itibaren medya kuruluşları dahi bunlarla el ele vererek, oradaki görüntüleri yayınlamanın gayreti içerisine giriyorlar. Ne elde edeceksiniz, neyi kazanacaksınız?\" dedi.

"NE ELDE EDECEKSİNİZ"
- Bakıyorsunuz daha ilk andan itibaren medya kuruluşları dahi bunlarla el ele vererek, oradaki görüntüleri yayınlamanın gayreti içerisine giriyorlar. Ne elde edeceksiniz, neyi kazanacaksınız? Arkadan bunlarla ilgili anında yasaklar gelmemiş olsa yayınlamaya devam edecekler. Böyle bir anlayış olamaz. Bir taraftan DEAŞ’a konuşanlar, bir taraftan El Kaide’ye konuşanların bunlardan ne farkı var? Hepsi aynı.
- Bunların değerlendirmesini yapıp farklı açıklamalarımız da olacak. Gidiyorlar bir ilçe teşkilatını basıyorlar, hani bunlar siyaset yapacaklardı. Hani bunlar silahları bırakacaklardı. Bunlar bugüne kadar hiç dürüst olmadılar. Dürüst olmadıkları gibi de buralardan devşirecekleri oylarla kendilerine gelecek hazırlamaya gayret ettiler. Temenni ediyorum ki bu olaylar bu yola hevesli olanlara ciddi bir ders olur diye düşünüyorum.