Nur Yerlitaş, Radikal'den Armağan Çağlayan'a konuştu

Nur Yerlitaş, Radikal'den Armağan Çağlayan'a konuştu
Güncelleme:

'Bu Tarz Benim' yarışmasının jüri üyelerinden modacı Nur Yerlitaş, Radikal'e konuştu: \"Mesela benim caps'lerim çıktı. 24 saatte çok ünlü oldum. Birden bunaldım. Kendi kendime kapris yapar oldum. Bir de Bülent Ersoy'u düşünüyorum, Ajda Pekkan'ı...\

Eskiden starlara kıyafet dikerdin. Şimdi ise starlardan daha star oldun. Sence bu starları rahatsız edecek bir şey mi?

Sanmıyorum. Onlar büyük bir star ve üreticiler, benim ise sadece balon bir gündemim var.

Sen ilk defa televizyona çıkmıyorsun. Bu dördüncü öyle değil mi?

Evet. Bir dans yarışmasında jürilik yaptım, bir Yemekteyiz’de… Ve Show TV’de “Bugün Ne Giysem?” programını yaptım. “Bu Tarz Benim”, dördüncü oluyor.


Neden bu kadar büyük patlama dördüncü programla birlikte oldu? İlk defa burada mı gerçek Nur Yerlitaş’ı gördük?

Evet. Çünkü burası benim için içimdeki her şeyi masanın üzerine koyabileceğim bir platform oldu. Yani içimdeki bohçaları açtım ben. Çocukluğumdan bugüne renkli bir ailede büyüdüm. Hem geniş hem de arabesk, Doğu ve Arap kültürüyle yaşayan bir ailede büyüdüm. Çocuk yaşta hep dergilere ve artistlerin fotoğraflarına baktım. Dünyadaki prenseslere baktım. Mesela hep prenses Süreyya’yı hayal ettim. Her zaman ikon olan kişilere ve kişiliklere hayranlık duydum. İçimde artist bir kadın vardı. Hatta şarkıcı bir kadın vardı. Hem şarkıcı hem de çok iyi giyinen bir kadın. Ailemizdeki kadınlarla matinelere giderdik, bir de akşamları dayılarım götürürdü. Bense eve gelir hayal kurardım, bazen Neşe Karaböcek olurdum, bazen Behiye Aksoy’un mikrofonu tutuşuna özenirdim, Gönül Yazar’ın elini eteğini tutuşunu, yürümesini… Ben hep bunların hayalini kurardım. Ve seyrettiğim filmlerin etkisinde kalırdım. Türk sinemasını o kadar iyi takip ederdim ki… Bir matineye girerdik kuzenimle, ben 3 matine seyrederdim o filmi. 3 kere seyrederdim çünkü orada Türkan Şoray’ın ve Filiz Akın’ın elbiseleri, tüyleri, hep onları seyrederdim ben ve hayran olurdum. Hep bakımlı ve şık kadını sevdim ben. Çünkü benim annem de, yengem de çok bakımlı kadınlardı. Tuvaletleri vardı. Onlar gazinoya giderlerdi bense yengemin tuvaletini giyerdim. Yaşım 14 filan. Şimdi ise yeğenlerime bakıyorum benim gibi değiller. Olmasınlar da zaten. Aslında ben öyle doğmuşum fakat içime bastırmışım.
 

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN