Operasyon hakkında Twitter'da kim, ne diyor?

Operasyon hakkında Twitter'da kim, ne diyor?
Güncelleme:

\"Muhalif medyaya operasyon\" iddiaları sonrası Koza İpek Holding'e sabah erken saatlerde çok sayıda polis eşliğinde operasyon başlatılması Twitter'da da en çok konuşulanlar arasına girdi.

Bugün TV ve gazetesi ile Kanaltürk'ün de aralarında bulunduğu İpek Medya Grubu'na yönelik operasyon sonrası #ÖzgürMedyaSusturulamaz hasthag'i ile birçok kullanıcı tweet attı. Aralarında Can Dündar ve Nazlı Ilıcak gibi gazetecilerin de bulunduğu isimler operasyona tepki gösterdi.

 

Bugün'ü polis bastı. Gazetenin bugünkü manşetine dikkat: "Akçakale sınırında IŞİD’e silah yapımında kullanılan malzeme sevkiyatı belgelendi"

— Can Dündar (@candundaradasi) 1 Eylül 2015

Basına yönelik Hukuki olmayan,siyasi operasyonu kınıyorum.Bunu yapanlar hukuk önünde mutlaka hesap verecekler..

— Hakan Şükür (@hakansukur) 1 Eylül 2015

Günaydın Türkiye! Kanaltürk, Bugün TV, Bugün ve Millet Gazetelerini bünyesinde bulunduran İpek Medya Grubuna polis eşliğinde baskın başladı.

— Mehmet Aysan (@mhmtaysn) 1 Eylül 2015

Nazlı Ilıcak: Köşeye sıkışmış durumdalar gözdağı vermeye çalışıyorlarhttp://t.co/tTb5xXnwsi #ÖzgürMedyaSusturulamaz pic.twitter.com/Td6lOdXnKE

— BUGÜN Gazetesi (@bugun) 1 Eylül 2015

MUHALİF MEDYAYA BASKILAR HAD SAFHAYA VARDI.KOZA GURUBUNA DAHİL BUGÜN-KANALTÜRK TV LERDE,BUGÜN-MİLLET GAZETELERİNDE POLİS ARAMA YAPIYOR.

— Yaşar Okuyan (@yasarokuyan) 1 Eylül 2015