Oray Eğin, Cem Küçük'e resti çekti

Oray Eğin, Cem Küçük'e resti çekti
Güncelleme:

Habertürk köşe yazarı Oray Eğin, kendisi hakkında hem Habertürk'te hem de Odatv'de yazı yazdığına dair iddiada bulunan Cem Küçük'e seslendi.

Ciner Medya Grubu'nun televizyon kanalı Habertürk TV'de yorumculuk yapan Cem Küçük yine aynı grubun yayın organı Habertürk Gazetesi'nde köşe yazan Oray Eğin'e "istihbarat tescilli" suçlamalar yöneltmişti.

Cem Küçük Twitter'dan yaptığı açıklamalarda Turgay Ciner ve Kenan Tekdağ'a seslenerek, Oray Eğin'in bir taraftan Habertürk Gazetesi'nde hükümeti öven yazılar yazarken diğer taraftan da Odatv'de hükümet aleyhine yazılar kaleme aldığını iddia etmişti.

İşte o açıklamalar:

1-Odatv'de gizlice yazılar yazan Oray Eğin denen garsonla ilgili de Turgay Ciner Bey'e seslenmek istiyorum.

2-Sayın Kenan Tekdağ'a da sesleniyorum. Oray Eğin Habertürk'te hükümeti övüyor ama Odatv'de provakasyon yapıyor. Devlet tespit etti.

3-Sayın Turgay Ciner ve Kenan Tekdağ böyle bir sahtekarlığa izin vermeyecektir. Devletin istihbaratının tespiti kesindir.

4-Habertürk'te hükümeti övüp Odatv çetesinde hükümet karşıtı yazılar yazan Oray Eğin'i daha önce uyarmıştım.

5-Soner Yalçın-Oray Eğin-Ahmet Hakan üçlü bir çete gibi çalışıyor. Bunlar her türlü tuhaf işi çeviriyorlar.

6-Odatv sistematik olarak sokağı kışkırtan darbeyi çağıran yayınlar yapıyor. Bu numaraları DEVLET yemez.

ORAY EĞİN'DEN ZORUNLU VE ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

Cem Küçük'ün bu iddialarına dün Odatv'den yanıt verilmişti. Oda Tv'den yapılan açıklamada Cem Küçük için "Belli ki, Cem Küçük "abilerinin" kurduğu kumpasın çökmesine üzülmüş. Zira FETÖ dün ne yazdıysa, bugün Cem Küçük onu yazıyor. Biliyoruz ki; Cem Küçük kripto Fethullahçı'dır" ifadeleri kullanılırken, "Odatv bu topraklarda sadece gerçekleri yazdığı için Fethullahçıların kumpasına uğramış ve bedel ödemiştir. Yarın, gerçeği yazdığımız için yine hapse gireriz, yine çıkarız...Biz bu kurnazlıkları yutmayız. Diyeceğimiz o ki Cem Küçük'e: FETÖ kimliğini örtme çabandan kurtul, ruhunu temize çıkar. Her korkak gibi saldırmaktan vazgeç. Gel, itirafçı ol... İşe, Zonguldak'taki Işık Evleri'nden başla..." denildi.

Bugün de Habertürk Gazetesi köşe yazarı Oray Eğin köşesinden "Zorunlu açıklama" başlığı altında bir açıklama yayınladı.

Eğin, Cem Küçük'e çağrıda bulunarak, "Sıkıysa kanıtla" dedi.

İşte Eğin'in bugünkü yazısından ilgili bölüm:

Zorunlu açıklama

Dün FETÖ’cülerin uydurduğu yalanı bugün bazı troller yayıyor. O kadar saçma ki, vakit harcamaya bile değmez aslında. Ama görmezden gelince o ve yalanlarına inanan kitle “Bak hiçbir şey söyleyemedi” diye daha da azıyor.

Neymiş, Odatv’ye gizlice yazı yazıyormuşum...

Bir de bunu devlet belgelemiş...

Hadi çıkar belgeyi, hangi istihbaratmış görelim... Habertürk Gazetesi dışında hiçbir yere yazı yazdığım yok, hatta hiç kimseyle temas içinde bile değilim.

Söylediklerinin yalan olduğunu kendisi de biliyor, ama amaç ortalığı köpürtmek. Çünkü yalandan besleniyor, başka malzemesi yok.

Hadi dikkatimi çekmeyi başardın, ama sıkıysa kanıtla...

İşimiz gücümüz yokmuş gibi bir de bunlarla vakit kaybediyoruz.