Oscar'ı hangi kanal yayınlayacak?

Oscar'ı hangi kanal yayınlayacak?
Güncelleme:

Hangi ünlü komedyen Oscar özel programına konuk olacak?

Sinema dünyasının en prestijli etkinliği Oscar Ödül Töreni’ne geri sayım sürdürüyor. Digiturk, en iyi yapımların Oscar için yarışacağı ve dünyaca ünlü yıldızların sahne alacağı 89’uncu Oscar Ödül Töreni’ni, canlı yayınla beIN MOVIES Oscars’da izleyicileriyle buluşturacak.

Digiturk, beIN MOVIES ile sinema dünyasının tartışmasız en önemli etkinliği olan Oscar Ödül Töreni’ni bir kez daha Digiturk 1 No’lu kanalda beIN MOVIES OSCARS kanalında 24 saat HD yayın kalitesi sinemaseverlere sunacak.

Cem Yılmaz da gecenin konukları arasında

26 Şubat’ı 27 Şubat’a bağlayan gece yayınlanacak Oscar Ödül Töreni’nde Yekta Kopan ve Özge Özpirinçci’nin sunumu ve ünlü oyuncular Cem Yılmaz, Berrak Tüzünataç, Buğra Gülsoy ve yapımcı Muzaffer Yıldırım’ın katılımları ile Oscar gecesi beIN MOVIES Oscars kanalında başlayacak. Ceylan Atınç’ın yorumlarıyla Kırmızı Halı Geçidi ile renklenecek gece, sinema yazarları Mehmet Açar ve Melis Behlil’in 89.Oscar adaylarını değerlendirmeleri ile devam edecek.

Nefeslerin tutulup, sonuçların heyecanla beklendiği ‘Oscar Ödül Töreni’ni tüm Digiturk üyeleri ücretsiz olarak Digiturk 1 No’lu kanaldan ve Dilediğin Yerde uygulaması üzerinden izleyebilecek. Tören ayrıca, Digiturk web sitesi www.digiturk.com.tr üzerinden de üye olan olmayan herkese açık şekilde canlı olarak takip edilebilecek.

2017 adayları gün boyunca beIN MOVIES Oscars kanalında

Akademi ödüllerinin dağıtılacağı 26 Şubat Pazar günü ise, gece 00.00’da başlayacak canlı yayınlara kadar gün boyunca 2017’nin adayları beIN Movies Oscars kanalında izlenebilecek. 11.45’te En İyi Belgesel ödülüne aday ‘Denizdeki Ateş’ (Fuocoammare, 2016), 13.45’te, En İyi Animasyon ödülünün en güçlü adayı sayılabilecek ‘Zootropolis: Hayvanlar Şehri’ (Zootropolis, 2016), 15.50’de, En İyi Görsel Efekt Oscar’ına aday ‘Orman Çocuğu’ (The Jungle Book, 2016) 17.50’de, En İyi Yapım Tasarımı Oscar’ına aday ‘Yüce Sezar’ (Hail, Caesar!, 2016) 20.00’de, En İyi Ses Kurgusu, Görsel Efekt Oscar’larına aday olan 110 milyon dolarlık dev prodüksiyon ‘Deepwater Horizon: Büyük Felaket’ (Deepwater Horizon, 2016) ve 22.00’de, özgün senaryosuyla 2017’nin Oscar adayları arasına giren ‘The Lobster’ (2015) ekranda olacak.