LİG TV'de Mustafa Denizli depremi

LİG TV'de Mustafa Denizli depremi
Güncelleme:

Yayıncı kuruluş Lig TV'de yorumcu Mustafa Denizli ile yollar ayrıldı. Yeni sezonda Denizli'nin yerine Önder Özen olacak.

Digiturk'ü beIN MEDIA GROUP'un satın alması sonrası önümüzdeki günlerde isminin ve içeriğinin tamamen değişmesi beklenen Lig TV'de önemli bir ayrılık yaşandı. 'Maraton' programı yorumcusu Mustafa Denizli ile yollar ayrıldı. Söz konusu programda, Şansal Büyüka ve Tümer Metin'e Önder Özen'in eşlik edeceği öğrenildi.
LİG TV İSMİ DEĞİŞİYOR
Digiturk'u satın alan beIN MEDIA GROUP CEO'su Nasser Al-Khelaifi, ilk açıklamasında "Digiturk platformunu güçlendirmeyi ve Türk Pay-TV ve spor piyasasının heyecan verici dinamiklerini daha da geliştirmeyi iple çekiyoruz" demişti. Özellikle Ortadoğu 'da ses getirecek büyük yatırımları hedefleyen şirket, ilk değişikliği isimde yaptı. Yeni isim ve içerikle ilgili bilgi verilmezken, yeni logo da sır gibi saklanıyor.
YENİ PATRON PSG'NİN BAŞKANI
Şirketin CEO'su Nasser Al-Khelaifi, Frarsızların ünlü futbol kulübü Paris Saint-Germain'in CEO'su ve başkanı.
Çukurova Grubu'nun Digiturk'teki ortaklığına ilişkin yönetim hakları, Mayıs 2013 tarihinden itibaren Türkiye Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yönetilmekteydi.