Özdemir'in trol isyanı

Özdemir'in trol isyanı
Güncelleme:

Son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile tweet düellosuna giren Özdemir'in başı trollerle dertte. Usta haberci sonunda isyan bayrağını çekti.


Ülkeyi felakete götürüyor

Dövülen turist Türk çıktı!

Dolar 2.77 lirayı aştı

Shakhtar maçı öncesi komplo paniği

Boz ve Özçivit'in arası açıldı

Galatasaray için indirime gitti

Karpuz suyunun şaşırtan faydası

Aysal'dan çarpıcı Özbek yorumu

İmamlar da talep de bulunacak

Vatandaşa aslında zehir yediriyorlar
Ana Sayfa » Gündem » Gazeteci Cüneyt Özdemir Twitter'dan isyan etti 27.07.2015 12:24
Gazeteci Cüneyt Özdemir Twitter'dan isyan etti
Gazeteci ve Kanal D ana haber sunucusu Cüneyt Özdemir, troll kullanıcılarının kendisine savaş açtığını belirterek, Twitter hesabından takipçilerine çağrıda bulundu.
Gazeteci Cüneyt Özdemir Twitter'dan isyan etti
Tweet
Paylaş
Paylaş
Gönder
Yazdır A A



Gazeteci Cüneyt Özdemir, "Barış' istediğim için günlerdir sosyal medyada trolünden Belediye başkanına kadar edilmeyen hakaret kalmadı. HEY BU KADAR YALNIZ MIYIZ?" diye seslendi.

6 BİN MAAŞLI TROLL ANA AVRAT KÜFREDİYOR

İşte Cüneyt Özdemir'in o paylaşımları:

"Ben bildiğim doğruları söylerken, para ile küfür eden trollerin büyük taaruzu altında kalıyorum. Bizi yıldırmak için saldırıyorlar. Sadece bana değil, inandığınız herkese destek olun. Güzel şeyler yazmaktan korkmayın. Ses verin.

Meyranı bu uyduruk torllere terk etmeyin...Bir partinin alt yapısı ile Belediyelerin destklediği 6000 maaşlı troll bizlere ara vermeden ana avrat küfrediyor. Biz ise sadece gülüyoruz. Ben takip eden arkadaşlar ses verin. Bunlar bizi yıldıramaz. Bu uyduruk paralı, köşe yazarı görünümlü trollere karşı duralım."


\"\"