Pınar Altuğ ve eşinin en büyük korkusu

Pınar Altuğ ve eşinin en büyük korkusu
Güncelleme:

Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan'ın uğradığı silahlı saldırı sonrası yaşadıklarını ilk kez Kanaltürk'teki 2. Sayfa'ya anlattı: \"Öldürülme korkusu ile yaşamak kabus gibi\"

Pınar Altuğ'un ağzından yaşananlar:

 

Silahlı saldırı olduğu gün Yağmur arabasına binmek üzere ofisten çıktı. Bileğini burktuğu için otomobilin arka koltuğuna oturmuş. Çantasını koyduğu sırada kurşunlar yağmış. Aracın camları aşağı inmiş. Yağmur tam toparlanıp kaçmaya çalışırken yüzüne doğrultulan silahı görmüş. Zanlı birkaç kez tetiğe basmış, silah tutukluk yapmış. Ateş alsaydı, kocam ölecekti.

Tüm bunlar olurken kızımız Su ile markette alışveriş yapıyordum. Telefon açan Yağmur 'Sakin ol, sana bir şey söyleyeceğim. Silahlı saldırıya uğradım' dedi. Hayatımın en zor dakikalarıydı. 'Neredesin?' diye bağırdım, yalan söylüyor sandım. Kızımızı eve nasıl bıraktığımı hatırlamıyorum. Evdeki dadıya 'Kapıları kilitle, pencereleri sımsıkı kapat. Telefona cevap verme, kapıyı kimseye açma' demişim. Yağmur'un yanına gittiğimde şoktaydı, saklanmıştı. Her şey korku filmlerindeki gibiydi.