Plaket yasak ama, bu müdürde suç işledi

Plaket yasak ama, bu müdürde suç işledi
Güncelleme:

Plaket yasak ama, bu müdürde suç işledi

Bu müdürde suç işledi

Başbakan Ahmet Davutoğlu "10. Kalkınma Planı Öncelikli Dönüşüm Programları Eylem Planları"nında açıkladığı "Plaket ve hediyelerle ciddi bir israf veriliyor. Yerel yönetimler valilikler ve kurumlar plaket ve hediye sunumunda bulunmayacaklar" sözlerini Erzurum'da dinleyen olmadı. Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'tan sonra, bugünde Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, suç işledi.

Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, desteklerinden ve tenise katkılarından dolayı Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’e plaket verdi.

Tenis Milli Takımı Erzurum’da kamp yaparken, Federasyon Başkanı Cengiz Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri de millileri Erzurum’da yalnız bırakmadı. Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, İstanbul BB Spor AŞ Genel Müdürü Alparslan Ertekin, Tenis İl Temsilcisi Alparslan Tozğlu ve Tenis Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret etti. Tenis Milli Takımı ve tenise verdiği destek ve katkılarından dolayı Taşkesenligil’e plaket takdim eden Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Erzurum’da gördükleri ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Yaz aylarında yapılacak olan Uluslararası Tenis Turnuvalarının da masaya yatırıldığı ziyarette. Federasyon Başkanı Cengiz Durmuş, Tenis Milli Takımının kampı hakkında bilgi verdi.

VALİ PLAKET ALIRKEN UYARDI
Erzurum Vakfı Başkanı Süreyya Güngör tarafından Vali Ahmet Altıparmak’a plaket verildi. Vali Altıparmak, plaketi aldıktan sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun plaketi yasakladığını hatırlatarak, vakıf başkanının kendilerine suç işlettiğini söyledi. Altıparmak, "Sayın Başbakanımız yasakladı plaketi bu bir suçtur. Ama ben başkanlarımızdan da rica ediyorum. Bu işi yapan üniversitelerimiz ve kamu kurumlarımızdan da lütfen artık Sayın Başbakanımızın dediğine göre bunu bırakıp kitap hediye edelim ya. Şimdi güzel bir kitap olsaydı ben de alırdım okurdum çok da memnun olurdum" şeklinde konuştu. (Erzurum Güncel)