Prof.Dr.Osman Özsoy: Erdoğan'a sorulsun: Damadın da haşhaşi mi?'

Prof.Dr.Osman Özsoy: Erdoğan'a sorulsun: Damadın da haşhaşi mi?'
Güncelleme:

Prof. Dr. Osman Özsoy, Erdoğan'ın damadı Berat'ın cemaatin okulu Özel Fatih Erkek Lisesi'nde okuduğunu belirterek, \"MGK'da Erdogan'a sorulsun: Damadın BERAT, HİZMET okulundan mezun. Örgütcü mü oldu haşhaşi mi?\" diye tweet attı.

Erdoğan'a sorulsun: Damadın da haşhaşi mi?'
 

Prof. Dr. Osman Özsoy, Erdoğan'ın damadı Berat'ın cemaatin okulu Özel Fatih Erkek Lisesi'nde okuduğunu belirterek, "MGK'da @RT_Erdogan'a sorulsun: Damadın BERAT, HİZMET okulundan mezun. Örgütcü mü oldu haşhaşi mi?" diye tweet attı.       

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın 1992-93 eğitim öğretim sezonunda cemaatin okullarından olan Özel Fatih Erkek Lisesi 9 B sınıfı öğrencisi olduğu ortaya çıktı.

Cemaate yakın olduğu iddiasıyla, hükümet yakın bir haber sitesindeki ve Yeni Şafak gazetesindeki yazılarına son verilen Prof. Dr. Osman Özsoy bugün attığı bir tweet ile gündeme oturdu.

Özsoy, Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın 1992-93 eğitim-öğretim yılında Özel Fatih Erkek Lisesi'nde öğrencisi olduğunu belirterek, sınıf öğrenci albümünü paylaştı.

Prof. Özsoy mesajında, "MGK'da @RT_Erdogan'a sorulsun: Damadın BERAT, HİZMET okulundan mezun. Örgütcü mü oldu haşhaşi mi? Güzel bir öğrencimdi" ifadelerini kullandı.

Bu arada albümde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Esra ile evli olan Berat Albayrak'ın 1031 nolu öğrenci olduğu ve sınıf arkadaşları da görülüyor.(Rotahaber)