\"Rabbim beni Arınç ve Ocaktan'ın durumuna düşürmesin\"

\"Rabbim beni Arınç ve Ocaktan'ın durumuna düşürmesin\"
Güncelleme:

Beyaz TV'de açıklamalar yapan Şamil Tayyar, AKP içindeki kavgaya dahil oldu. Tayyar, \"Yüce Rabbim beni Arınç'ın, Ocaktan'ın konumuna düşürmesin\" dedi.

Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin gibi isimlerin AKP'yi ve Erdoğan'ı eleştirmelerine karşılık AKP'den de bazı isimler bu eleştirilere tepki göstermişti.


Bu tartışmalara Şamil Tayyar da dahil oldu.

Tayyar, Melih Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de şu ifadeleri kullandı:

"Bir üst akıl Erdoğan'a önümüzdeki günlerde darbe yapmayı planlıyor. Bülent Arınç da bunda rol alıyor. Asıl aktör olmasa da yancı aktörlerdendir. Arınç, Erdoğan'dan intikam almak için bu açıklamaları yapıyor. 'Neden parti genel başkanlığını bana değil de Davutoğlu'na verdin' kızgınlığını taşıyor.

Bir kişi kurucusu olduğu partiye ihanet ediyorsa, ona karşı açıklama yapılır. Mehmet Ocaktan da Arınç'ın açıklamaları için ifade özgürlüğü var diyor. Hayatı boyunca konuşmayan Mehmet Ocaktan Akşam'dan ayrılınca konuşmaya başlıyor. Ben her daim ayakta kaldım genel başkanımın yanında güçlü bir şekilde durdum.

Ocaktan görevden alındıktan sonra Tayyip Bey'e husumet duymaya başladı. Onlar bir ekipler o ekibin kimler olduğunu biliyoruz

Yüce Rabbim beni Arınç'ın Ocaktan'ın konumuna düşürmesin diye dua ediyorum. Benim bu partide hiç bir görevim olmadı. Ama bu partide bakanlık meclis başkanlığı yapanlar görevden alınınca konuşmaya başladı. Görevden alınınca mı kötü oldu?.."
 

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN