\"Reisimizin CHP gibi hükümete muhalefet etmesini istemiyoruz\"

\"Reisimizin CHP gibi hükümete muhalefet etmesini istemiyoruz\"
Güncelleme:

Star'dan ayrıldıktan sonra Diriliş Postası'nda yazmaya başlayan Hakan Albayrak ilginç bir yazı kaleme aldı.

İŞTE ALBAYRAK'IN YAZISI

“‘Yandaş medya’ mıyız neyiz; neysek işte, dün bizim tarihimizin en karanlık günüydü.”

Albayrak'ın “Böyle yapma Reis, Allah aşkına!” başlığıyla yayımlanan (23 Mart 2015) yazısından bazı bölümler şöyle:

“- Reisimizin o gazetelere böyle zamanlamalarla öyle manşetler attırarak hükümete muhalefet etmesini, ettirmesini istemiyoruz!

- Reis’in ana muhalefet gibi hareket etmesini, hele seçim sürecinde hükümeti ve AK Parti’yi zafiyet içindeymiş gibi göstermesini istemiyoruz!

- Dikkat buyurun; Reis’in ne söylediğini, hangi eleştirilerde bulunduğunu tartışmıyoruz burada. Eleştirilerinde haklı mı yoksa haksız mı olduğunu tartışmıyoruz. Diyoruz ki: Yerden göğe kadar haklı eleştirileri de olsa bu yöntem yanlış, yanlış, yanlış!”

Sözün özü…

Görünen o ki; hükümet ile Erdoğan arasındaki çatlak en çok da medyadaki uzantılarını rahatsız etmiş durumda.

Yaşananların en doğru analizini, Odatv’de okumaya devam edeceksiniz…

“Recep Tayyip Erdoğan umut demektir, iyimserlik demektir, coşku demektir, dinamizm demektir, müspet enerji demektir. Öyleydi ve öyle olmalıdır. Ne yazık ki son zamanlarda sık sık şikâyetçilikleriyle, kırgınlıklarıyla, memnuniyetsizlikleriyle gündeme gelerek birçok seveninin üzerine şevk kırıcı bir tesirde bulunuyor. Ya Merkez Bankası Başkanı'ndan şikâyet eden veya Hakan Fidan'a kırgınlığını ifade eden yahut hükümetin İmralı siyasetini eleştiren memnuniyetsiz Erdoğan resmi güzel değil. 'Hizmet içi' şikâyetlerin, kırgınlıkların, olumlu bulmayışların kamuoyuna yansıtılmamasını istirham ediyoruz.”