Saadet Partisi'ne medya operasyonu!

Saadet Partisi'ne medya operasyonu!
Güncelleme:

Saadet Partisi’nden 65 partilinin istifa ederek Ak Parti’ye geçtiği iddiaları üzerine Saadet Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı Mehmet Yıldız yaptığı yazılı açıklamayla iddiaları yalanlandı.

1 Kasım genel seçimlerine az bir süre kala Saadet Partisi’ne yönelik sistematik ve algı yönetime dayalı yürütülen mesnetsiz saldırılara Ak Parti’ye yakın medya organları tarafından bir yenisi daha eklendi. Sabah, Yeni Şafak, Yeni Akit, Akşam ve Haber 7 gibi medya organları bugün pes dedirten bir habere daha imza attı.

Emre Gürbüz'ün TVHaber'de yer alan haberine göre, Saadet Partisi’nden 65 partilinin istifa ederek Ak Parti’ye geçtiği haberleri üzerine Saadet Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı Mehmet Yıldıztv5haber.com'a yaptığı açıklamayla iddiaları yalanlandı. Yıldız, söz konusu haberlerin hakikati ve doğruyu yansıtmadığı, haberde adı geçen bazı şahısları hiç tanımadıkları bazılarının da partileriyle hiçbir münasebeti olmadığını söyledi.

Saadet Partisi Beyoğlu İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklama şu ifadelere yer verildi;

“2 Ekim Cuma tarihli bazı internet haber sitelerinde ‘Beyoğlu’ndan 60 Saadet Partili üye istifa edip’ Ak Parti’ye katıldığına dair haberler yayınlanmıştır. Bu haberler hakikati yansıtmamaktadır ve doğru değildir.


‘PARTİMİZLE HİÇBİR İLGİSİ YOKTUR’

Söz konusu haberde adı geçen bazı şahısları hiç tanımıyoruz. Bazılarının da partimizle hiçbir münasebeti ve ilgisi yoktur. Bazıları ise bu haberle ilgisi olmadıklarını ve isimlerinin belirtilen haberde yer almasında rahatsız olduklarını dile getiren üyelerimizdir. Haberde ilçe başkan yardımcısı olduğu iddia edilen şahıs ise tutum ve davranışlarından dolayı Nisan ayında tarafımızca görevden el çektirilmiştir.

‘1 KASIM SEÇİMLERİNE DÖNÜK AHLAKİ OLMAYAN YAKLAŞIM’

Zaten kendi sosyal medya hesabından da 22 Nisan’dan itibaren bizimle ilgisi kalmadığını açıklamıştır. Bu tip haberlerin bugünlerde çıkması 1 Kasım seçimlerine dönük ahlaki olmayan, algı yönetimine dönük yaklaşımlardır. 2002'den bugüne kadar en zor şartlarda Saadet Partisi’nde kalmış ve  görev yapmış bir mensubumuz, 1 Kasım seçimlerinin Saadet Partisi’nin en büyük zaferlere ulaşması için mücadele etmek zorunda olduğunu bilir ve böyle haberlere karşı her zaman uyanık davranır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla arz ederim.

Mehmet Yıldız - Saadet Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı”