Sabah programlarında rekabet kızışıyor

Sabah programlarında rekabet kızışıyor
Güncelleme:

TRT'nin simge yüzlerinden birisi olan İnci Ertuğrul, Fox TV'de yepyeni bir programa başlıyor...


İnci Ertuğrul, FOX ekranlarında her bölümünde bir psikolog, bir avukat ve çocuklarını bulmak, onlara kavuşmak için çare bekleyen aileleri Kaybolan Çiçekler’de ağırlayacak.

UZMAN BİR İSTİHBARAT EKİBİYLE ÇALIŞACAK

Çeşitli nedenlerden dolayı kaybolmuş çocuklarını bulmak isteyen yüreği parçalanmış ailelerin çaresizliğine çare olmak, sorunlarına hukuki ve psikolojik desteklerle çözümler aramak ve en önemlisi kaybolan ailelerin çocuklarını bulmak için çalışan yepyeni programın sunucu koltuğunda İnci Ertuğrul oturuyor ve ona konusunda uzman titiz bir istihbarat ekibi eşlik ediyor.

Türkiye’nin her yerinde görev yapan 4 adet muhabir ile canlı olarak olay yerlerinden bilgi alınacak, kaybolan çocuklarla ilgili istihbarat bilgileri uzman bir ekip tarafından en ince detayına kadar titizlikle araştırılacak ve emniyet, jandarma ve diğer görevliler birlikte çalışmalar yürütülecek.

HAFTA İÇİ HER SABAH SAAT 10.00'DA

İnci Ertuğrul, Kaybolan Çiçekler ile aileleri çocukları ile kavuşturmak için kolları sıvayacak ve herkes FOX ekranlarında bu duygusal mücadeleye tanıklık edecek.

İnci Ertuğrul ile Kaybolan Çiçekler, 16 Ocak Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat: 10:00'de FOX ekranlarında olacak.