Sabahattin Önkibar'dan Hakan Aygün'e salvolar

Sabahattin Önkibar'dan Hakan Aygün'e salvolar
Güncelleme:

Sabahattin Önkibar bugünkü yazısında Hakan Aygün'ün Kırmızı Kedi Yayınevi'nden kitap çıkarmak istediğini, yayınevinin kabul etmediğini yazdı ve "Yayınevi’nden intikam almak için birden benim faşistliğimi keşfedip bana saldırmaya başlıyor" dedi.

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar bugünkü köşesinde Halk TV eski Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün’ün Kırmızı Kedi Yayınevi’nden kitap çıkarmak istediğini ancak kabul edilmediğini yazdı. Önkibar “Yayınevi’nden intikam almak için birden benim faşistliğimi keşfedip bana saldırmaya başlıyor” ifadelerini kullandı.

Makbule Cengiz’in yeni çıkan ‘Üzgünüm yazmak zorundayım!’ kitabını köşesine taşıyan Önkibar şu ifadeleri kullandı:

“Aktarılanlar kanıtlı ve bire bir tanık olunanlar! Belgesel tadındaki bu güzel çalışmada mugalata ve palavra yok, hakikat ve haber var. Mesela FETÖ’nün Halk TV’ye verdiği parasal destek belgeleniyor.

Halk TV’nin Hakan Aygün marifeti ile 15 Temmuz darbesine omuz vermesi ise ayrı bir bahis! Böyle iken Hakan Aygün’e Kemal Kılıçdaroğlu ile Deniz Baykal’ın dokunmaması veya dokunamaması cevap arayan soru!

FETÖ’nün polis ve savcıları, ODA TV’nin vatansever kalemleri Soner Yalçın, Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan’ı esir alırken, Hakan Aygün’e dokunmuyor. Oysa Halk TV olayında Hakan Aygün Soner Yalçın’la beraber .

Sadece bu ayrıntı değil, kitapta Aygün’ün ailece FETÖ ile irtibatı ortaya konuyor.”

“YAYINEVİNDEN İNTİKAM ALMAK İÇİN…”

Aydınlık yazarı Önkibar, Aygün’ün Kırmızı Kedi Yayınevi’yle yaşadıklarını ise şöyle yazdı:

“İçeriğini verip kitabın büyüsünü bozmak istemem ama beni ilgilendirdiği için şu rezilliği aktaracağım:

Hatırlayın Hakan Aygün 4 ay önce şöyle bir tweet atmıştı:

“Sabahattin Önkibar Süleymancı faşistinin kitabını yayınlamak Kırmızı Kedi Yayınevi’nin yüz karasıdır. Bu nasyonal sosyalist sayesinde Kırmızı Kedi’nin tüm yazarlarına faşist gölgesi düşüyor.”

Evet Aygün, benim gibi bütün İslamcı cemaatlere kanser ve mafya örgütü diyerek aleyhlerine üç ayrı kitap yazan birine “Süleymancı, faşist ve nasyonal sosyalist” dedi.

İşte bunu niye yaptığının cevabı ve belgesi:

Hakan Aygün, 5 ay önce Kırmızı Kedi Yayınevi’ne Cüneyt Akman’ı gönderir ve yazdığı “ÇÖKÜŞ” isimli kitabının basılmasını talep eder.

Kırmızı Kedi Yayınevi’nin sahibi Haluk Hepkon bu talebi geri çevirir. Yani Aygün’ün kitabını basmaz.

Tam burada bir hususun altını çizeyim. Hakan Aygün’ün “Kitabımı basın” diye yakardığı günlerde bendeniz Kırmızı Kedi Yayınevi’nin yazarıyım.

Yayınevi daha önce “Takkeli Firavunlar” ile “İmamlar ve Haramiler Medyası” isimli kitaplarımı yayınlamış. Keza “Mehdi’nin Darbesi” isimli kitabımı da tam o günlerde basmış.

Öyle iken Hakan Aygün kendi ifadesi ile benim gibi Süleymancı, faşist, nasyonal sosyalist(!) birinin yazarı olduğu Kırmızı Kedi Yayınevi’ne müracaat edip, kendi kitabının basılması için yalvarıyor.

Yayınevi “Senin toplumda karşılığın yok, kitabın satmaz” deyip Aygün’ü geri çevirince, Yayınevi’nden intikam almak için birden benim faşistliğimi keşfedip bana saldırmaya başlıyor.

Başka bir anlatımla Kırmızı Kedi Yayınevi Hakan Aygün’ün kitabını bazsa, ben asla Süleymancı, faşist ve nasyonal sosyalist olmayacaktım.

Ulan Hakan Aygün sen ne utanmaz, ne arsız bir şebelekmişsin!

İnsan biraz adam, biraz delikanlı olur. Yuh ulan sana!..

Son bir şey;

Ey Fetullah tosunu Hakan Aygün... Bana faşist diye saldırırken, Meral Akşener, Ümit Özdağ ve Nesrin Ünal komünist mi oldular da onları bu aralar sürekli programlarında ağırlıyor ve kahraman misali selamlıyorsun?”