Sahtesi tamam sıra gerçeğinde

Sahtesi tamam sıra gerçeğinde
Güncelleme:

Sadece ‘şov devam etsin’ diye önceki gün Venedik’te 200 davetli önünde ‘çakma nikâh kıyan’ Clooney-Alamuddin çifti, bugün resmen evleniyor

İtalya’nın Venedik kentini ve dünya basınını günlerdir ‘meşgul’ eden George Clooney-Amal Alamuddin çiftinin önceki gün 200 davetli önünde kıyılan nikâhı, ‘çakma’ ve ‘Vogue’ dergisi için düzenlenen özel bir şov olarak kabul edilirken, resmi nikâh bugün Türkiye saati ile 14.00’te Belediye Sarayı’nda gerçekleşecek.

ŞAHİT PITT Mİ

Muhteşem resepsiyonda Clooney, Lübnan asıllı İngiliz Alamuddin’e 570 bin Euro (1.6 milyon TL) değerinde bir tek taş elmas yüzük takarken; davetlilerin yaka veya tuvaletlerine kontrol çipi takılması da gecenin konusu oldu. Cep telefonları, tabletler ve fotoğraf makinelerine de otel girişinde el kondu. Clooney’nin, en sevdiği şarkı olan, Nat King Cole’un “When I Fall in Love” resepsiyon boyunca üç kez orkestraya çaldırılırken, Aman Oteli’ndeki resepsiyonu ‘Vogue’ dergisi Genel Yayın Müdürü Anna Wintour’un yönettiği de gözden kaçmadı.  Bu arada çok gizli tutulan Clooney’nin nikâh şahitliği için yapılan bahislerde Brad Pitt, Matt Damon ve Angelina Jolie’ye oranla bir adım önde.

Şov’ için önceki gün 200 davetli önünde ‘evlenen’ George Clooney-Amal Alamuddin çifti, dün Venedik kanalında tekne taksilere doluşan onlarca paparazzinin takibindeydi.

GECENİN MÖNÜSÜ

Clooney-Alamuddin çiftinin çakma nikah davetinin mönüsü şöyleydi: Başlangıç olarak havyarın ardından, ABD’nin Maine eyaletinden özel olarak getirtilen ıstakoz, parmisan peynirli kabak çiçeği kızartması, porcini mantarlı arosto, tiramisu tatlısı.. Yemeğe, ‘Sassicaia’ marka 2010 rekoltesi kırmızı şarap eşlik etti.