Sevilay Yükselir Ethem Sancak'a Fena Saydırdı: Yezid'in Yolunda

Sevilay Yükselir Ethem Sancak'a Fena Saydırdı: Yezid'in Yolunda
Güncelleme:

Sevilay Yükselir Ethem Sancak'a Fena Saydırdı: Yezid'in Yolunda

Sevilay Yükselir Ethem Sancak'a Fena Saydırdı: Yezid'in Yolunda

7 Haziran seçimleri, HDP, Sevilay Yükselir,, haber, haberler7 Haziran seçimleri arefesinde HDP'ye oy vereceğini köşesinden ilan edince çalıştığı gazeteden kovulan Sevilay Yükselir, neden kovulduğun yazdı.
''Hain'' yakıştırmalarına da yanıt veren Sevilay Yükselir ''Neden kovuldum'' deyip sebebini açıkladı.

Kovulmayı beklemediğini ifade eden Yükselir sonucun kendisi için şaşırtıcı olduğunu söyledi.

Sevilay Yükselir, Sabah'ın kendisini kovmasının ardından eski eşini işten atan Ethem Sancak'a da ağır sözler sarf etti.

Yükselir, "Ethem Abi ama benim aldığım tavır dolayısıyla çalıştığım gazetenin benimle ilişiğini kesmesini gerekçe gösterip oğlumun babasını işten çıkarması bir Hz. Ali yolu değil, olsa olsa Hz. Ali'nin evlatlarına zulmeden Yezid'in yoludur." dedi.

İşte Sevilay Yükselir'in Facebook hesabı üzerinden yaptığı açıklamanın ilgili bölümü;

Bu kadar çirkin reaksiyon beklemiyordum

7 yıla yakın bir zaman severek, büyük bir heyecanla ve azimle görev yaptığım Sabah'tan kovulmuş olmaktan dolayı elbette üzgünüm. Keşke sonuç bu olmasaydı ancak oldu. Olanla ölene çare yok demiş atalarımız. Fakat bu arada bu yaşadığım sonuç benim bazı gerçekleri görmeme de bi şekilde vesile oldu. HDP'yle ilgili tavrımın AK parti tabanında olumlu karşılık bulmasını elbette beklemiyordum ancak bu kadar çirkin bir reaksiyonla karşı karşıya kalacağımı da tahmin etmiyordum. Edilen küfür ve hakaretleri inanın Paralel Örgüt'le mücadele boyunca bile duymamıştım.

AK Parti'nin HDP ile ilgili seçim politikasına karşı aldığım tavır nedeniyle SABAH Gazetesi'nin benimle yola devam etmeme kararını saygıyla karşılıyorum. Ancak ben işten kovulduktan 1 gün sonra oğlumun Star Medya Grubu'nda 5 yıldır görev yapan babasının da işten atıldığını öğrenmesi ve ona yaşatılan bu travmayı asla kabul edemiyorum. Star Grubu'nun patronu ve Ethem Sancak'la çok iyi tanışırız. Çokkk sohbetlerimiz olmuştur abi-kardeş. Bana derdi ki hep; "Benim yolum Hz. Ali yoludur. Onun gibi yiğit, delikanlı olmaya çalışıyorum" Hiç kusura bakmasın Ethem Abi ama benim aldığım tavır dolayısıyla çalıştığım gazetenin benimle ilişiğini kesmesini gerekçe gösterip oğlumun babasını işten çıkarması bir Hz. Ali yolu değil, olsa olsa Hz. Ali'nin evlatlarına zulmeden Yezid'in yoludur.