Sezen Aksu’dan çok kritik karar !

Sezen Aksu’dan çok kritik karar !
Güncelleme:

TÜRK pop müziğinin yaşayan efsanesi Sezen Aksu, önümüzdeki yıl aktif müzik hayatını tamamlayacağını açıkladı. Kararını Bursa Kültürpark’taki konser sırasında açıklayan sanatçı, “40’ıncı sanat yılımı tamamlayıp, kimsenin bilmediği saf yaşantıma döneceğim”

Gelecek yıl 40’ıncı sanat yılını kutlayacak olan Sezen Aksu, aktif müzik hayatını geride bırakacağını açıkladı. Bursa’da sahne alan Aksu, “Çocukluğumdaki, kimsenin bilmediği saf yaşantıma döneceğim. Artık 40 yıldan sonrası benim” dedi.

Sezen Aksu, Acoustic Band Projesi kapsamında Cumartesi günü Bursa, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Aksu, basın mensuplarının üç şarkı görüntülemesine izin verilen konserde “Önümüzdeki sene 40’ıncı sanat yılımı tamamlayıp, çocukluğumdaki kimsenin bilmediği saf yaşantıma döneceğim. Artık 40 yıldan sonrası benim. Bundan sonra her manada Seda Sayan gibi yaşayacağım” dedi.

BEN BİLE BIKTIM

Aksu, müziği bırakmamasını isteyen dinleyicilere cevaben de “Ben bile artık kendimi dinlemekten sıkıldım. Hayatta böyle şeyleri olgunlukla karşılamak gerekiyor” dedi.

Konserinin ikinci bölümünde, eteğinin sandalyeye takılması sonucu dengesini kaybedip düşen ve daha sonra ekibi tarafından kaldırılırken gülen Aksu, “Gecenin başından beri bir olumsuzluk seziyordum 

zaten” diyerek seyircileri güldürdü. 

DHA