Sokaklar bu afişlerle donatılacak

Sokaklar bu afişlerle donatılacak
Güncelleme:

İzmir'in her yeri yolsuzluk soruşturmasına adı karışan bakanların maskeli fotoğraflarının yer aldığı afişlerle donatılacak.

Sokaklar bu afişlerle donatılacak

İzmirliler, 17-25 Aralık yolsuzluk haftasında farklı bir eyleme hazırlanıyor. Buna göre, kentin her yeri yolsuzluk soruşturmasının ardından istifa etmek zorunda kalan bakanların maskeli fotoğraflarının yer aldığı afişlerle donatılacak.

CHP İzmir İl Teşkilatı, Türkiye Cumhuriyeti tarihine yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla geçen 17–25 Aralık dönemi için hazırlıklarını tamamladı. Operasyonların yıldönümünde, üzerlerinde eski bakanlar Egemen Bağış, Muammer Güler, Erdoğan Bayraktar ve Zafer Çağlayan’ın siyah maskeli fotoğrafları bulunan, ‘17–25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun’ yazılı tişört, şapka ve afişler hazırlandı. Söz konusu afişler, İzmir’in ana cadde ve sokaklarına yapıştırılacak. Ayrıca üzerlerinde yolsuzluk ve rüşveti simgeleyen şapka ve tişört bulunan partililer yolsuzluklara ilişkin broşür de dağıtacak. CHP’li gençlerin öncülük edeceği etkinlikler ve basın açıklamalarına, İzmir milletvekilleri de iştirak edecek. Billboard kiralamak istediklerini ancak şirketlerin çeşitli gerekçelerle tekliflerini geri çevirdiğini belirten CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, 17 ve 25 Aralık süreçlerinde yaşananları, ayakkabı kutularını, kasaları, villaları, bakan çocuklarını unutturmayacaklarını söyledi.(cihan)