Sony Channel, Türkiye'de yayın hayatına başladı

Sony Channel, Türkiye'de yayın hayatına başladı
Güncelleme:

Film ve dizilerini şifresiz olarak izleyici ile buluşturacak Sony Channel, Türkiye'de yayın hayatına başladı.

Kanalın tanıtım toplantısında konuşan Sony Channel Türkiye Yönetim  Kurulu Başkanı Sevin Ergun Sefada, Sony Channel ile Türkiye pazarına global  deneyim sunduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"14 aylık bir çalışma sürecinden bahsediyoruz. Ülkemizdeki her türlü  olumsuzluğa rağmen inat ettik ve başardık. Büyük bir devle ortak olmanın gururunu  yaşıyoruz. Yapılan yatırımı maddi olarak değil de, manevi olarak  değerlendiriyorum. Türkiye'nin geçirdiği iki seçim dönemi, darbe girişimi ve  terör girişimlerinden sonra bu derece kuvvetli ve Türkiye'ye inançlı bir ortağın  burada bulunmasının değeri ölçülemez. Yapılan yatırımın ülkemiz için manevi  değeri çok büyük."

Sefada, SPT Networks'ün renkli içerikleri ile izleyicilerin  istedikleri zaman şifresiz premium yayın deneyimi yaşayacağını ifade etti.

Sony Channel'ın, ailelerin birlikte seyredeceği birbirinden zengin  içeriklerin yanı sıra gençlerin de ilgiyle takip edeceği yabancı dizilerden  oluştuğunu kaydeden Sefada, "Sony Channel, "Türk izleyicilerinin yeni kanalı  olacak Sony Channel'ın dönüşümünün yanı sıra diğer 3 kanal da çok kısa zaman  içerisinde dönüşümlerini tamamlayacak." dedi.